Thumbnail
Ποινική δίωξη σε βάρος του 51χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 51χρονου δασκάλου, ο οποίος συνελήφθη στις 7 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον: ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου.

apopl1
apopl2

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός
Ο Δάσκαλος: Η αρχιτεκτονική της τάξης και η διαμόρφωση της εποχής
Ο ρόλος του εκπαιδευτικού υπερβαίνει κατά πολύ τη διαδικασία μετάδοσης των γνώσεων, όπως πολλοί άνθρωποι, παρεξηγημένα, έχουν αντιληφθεί
Ο Δάσκαλος: Η αρχιτεκτονική της τάξης και η διαμόρφωση της εποχής