Thumbnail
Ποινική δίωξη σε βάρος του 51χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 51χρονου δασκάλου, ο οποίος συνελήφθη στις 7 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον: ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου.

apopl1
apopl2

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μανώλης Κουτούζης
Μανώλης Κουτούζης (Πρύτανης ΕΑΠ) στο alfavita.gr: Σταθερά στην Κορυφή της Ποιότητας - Έξι ακόμη ΠΜΣ του ΕΑΠ πιστοποιήθηκαν με «Άριστα»
Τι δήλωσε ο Πρύτανης του ΕΑΠ στο alfavita.gr
Μανώλης Κουτούζης (Πρύτανης ΕΑΠ) στο alfavita.gr: Σταθερά στην Κορυφή της Ποιότητας - Έξι ακόμη ΠΜΣ του ΕΑΠ πιστοποιήθηκαν με «Άριστα»
Χρήματα από τον μισθό σε πορτοφόλι
Αύξηση στον κατώτατο μισθό: Ποιοι κερδίζουν, πόσο αλλάζουν τα ημερομίσθια και τα επιδόματα
Οδηγός της ΕΝΥΠΕΚΚ: Νέος κατώτατος μισθός 920 € μεικτά (772 €) και 34 αυξημένα επιδόματα-παροχές από 1-4-2026
Αύξηση στον κατώτατο μισθό: Ποιοι κερδίζουν, πόσο αλλάζουν τα ημερομίσθια και τα επιδόματα