Κρήτη: Στις 23 Ιουλίου η δίκη του γυμναστή για παιδική πορνογραφία
Για τις 23 Ιουλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του 54χρονου γυμναστή από το Ηράκλειο, που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Οι συνήγοροι του 54χρονου κατέθεσαν αίτημα αναβολής, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας που εξετάζει το φωτογραφικό υλικό από δεκάδες σκληρούς δίσκους και στικάκια που εντοπίστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας.

Ο συνήγορος του 54χρονου, Γιώργος Στειακάκης, δήλωσε ότι η κατηγορία είναι ανυπόστατη και ότι οι φωτογραφίες από τις οποίες προέκυψε η κατηγορία είναι φωτογραφίες που όχι μόνο δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του πορνογραφικού υλικού, αλλά δεν εμπίπτουν σε καμία κατηγορία που θα πρόσβαλε οποιονδήποτε.

«Αυτό που περιμένουμε είναι να έρθει από την Αθήνα το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες οι οποίες θα έχουν εκτυπωθεί, θα έχουν χαρακτηριστεί και αξιολογηθεί, έτσι ώστε να καταδειχθεί ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, διάθεση ή διαστροφή που αποδίδεται χωρίς λόγο σε έναν άνθρωπο με οικογένεια και ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή Νοημοσύνη στα σχολεία
Τεχνητή νοημοσύνη και επαγγελματικός προσανατολισμός: Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους
Γιατί η τεχνητή νοημοσύνη επιβάλλει την επιστροφή στην αυθεντική παιδεία
Τεχνητή νοημοσύνη και επαγγελματικός προσανατολισμός: Τι πρέπει να μάθουν οι αγχώδεις γονείς για το εργασιακό μέλλον των παιδιών τους
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Εκπαιδευτικοί και ψυχική υγεία: Η νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας
Σε εφαρμογή τίθεται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα που στοχεύει στην ενίσχυση της ψυχικής υγείας μέσα στα σχολεία.
Εκπαιδευτικοί και ψυχική υγεία: Η νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας