Ρόδος: Νέα υπόθεση αποπλάνησης μαθήτριας από 52χρονο καθηγητή
Ένας 52χρονος καθηγητής φέρεται να αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια στη Ρόδο

Η υπόθεση παραπέμπεται σε δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, με τον 52χρονο να κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους.

Σε δίκη παραπέμπεται ένας 52χρονος εκπαιδευτικός από τη Ρόδο που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια. Συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους με τον ίδιο να καλείται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι Αρχές προχώρησαν σε ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης, ενώ πραγματοποιήθηκε και κατάθεση της νεαρής εφήβου με παρουσία παιδοψυχολόγου.

Όσον αφορά το ιατροδικαστικό κομμάτι, η ιατρική πραγματογνωμοσύνη δεν εντόπισε κακώσεις ή στοιχεία που υποδηλώνουν ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki.gr.

Στην κατάθεσή της, η ανήλικη ανέφερε ότι αρχικά υπήρξε μια φιλική σχέση με τον 52χρονο. Ωστόσο, η ανήλικη υποστήριξε ότι τον Σεπτέμβριο του 2018 φιλήθηκε με τον εκπαιδευτικό ενώ από τον Απρίλιο του 2019 διατηρούσαν πλέον ερωτική σχέση. Η 14χρονη τόνισε ότι είχε επανειλημμένως εκφράσει την άρνησή της για τη συνέχεια της σχέσης. 

Σε νέα της κατάθεση όμως, η ανήλικη ανασκεύασε μερικώς τα λεγόμενά της τονίζοντας ότι αυτά που έγιναν μεταξύ αυτής και του εκπαιδευτικού, έγιναν με την απόλυτη συναίνεσή της. Παράλληλα, διατεινόταν ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του 52χρονου. 

Ο εκπαιδευτικός, από την πλευρά του, έχει αρνηθεί πλήρως όλα όσα του αποδίδονται και με τον τρόπο που του έχουν αποδοθεί. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι με τη 14χρονη υπήρξε μονάχα «πλατωνική αγάπη». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mousiki
Επιστημονική Επιτροπή Μουσικής Παιδείας: Ποιες οι αλλαγές μετά από σειρά παραιτήσεων
Αλλαγές στη σύνθεση της Επιτροπής μετά από σειρά παραιτήσεων – Νέος πρόεδρος ο Αθανάσιος Τρικούπης
Επιστημονική Επιτροπή Μουσικής Παιδείας: Ποιες οι αλλαγές μετά από σειρά παραιτήσεων
Μπιγκ Μπεν Λονδίνο Αγγλία
Σοβαρές καταγγελίες στη Βρετανία: Νοσοκομεία χρησιμοποιούσαν ελαττωματική καρδιακή αντλία παρά τους κινδύνους
Συσκευή με αυξημένη θνησιμότητα εμφυτευόταν επί χρόνια σε ασθενείς – Γιατροί αμειβόμενοι σύμβουλοι του κατασκευαστή – Οργή συγγενών και αιτήματα για...
Σοβαρές καταγγελίες στη Βρετανία: Νοσοκομεία χρησιμοποιούσαν ελαττωματική καρδιακή αντλία παρά τους κινδύνους
δούκας
Ο Δήμος Αθηναίων επενδύει στη φοιτητική καινοτομία: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «IDEA FACTORY»
50 φοιτητές από όλα τα ΑΕΙ της Αττικής ανέπτυξαν λύσεις για κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις – Μήνυμα στήριξης της νέας γενιάς από τον Χάρη Δούκα
Ο Δήμος Αθηναίων επενδύει στη φοιτητική καινοτομία: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «IDEA FACTORY»