Σημείωμα - «γροθιά» 9χρονου από την Πάτρα: «Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι»
«Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια»

Την τραγική θέση στην οποία βρίσκεται άλλη μία πατρινή οικογένεια «πρόδωσε» το σημείωμα ενός εννιάχρονου παιδιού που επισκέφθηκε με τους γονείς του το «Φωτεινό αστέρι» προκειμένου να πάρουν ρούχα.

Όπως γράφει στο σημείωμα του, τρώει με την οικογένεια του ρύζι εδώ και μία εβδομάδα ενώ παράλληλα ζητά από τους ανθρώπους στο «Φωτεινό αστέρι» να μη μιλήσουν στη μαμά του για το συγκεκριμένο σημείωμα. 

«Η κατάσταση είναι τραγική. Και μέσα από ένα μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. Το συγκεκριμένο αγοράκι κατά την παραμονή του στο «Φωτεινό αστέρι» κάθισε να ζωγραφίσει για λίγο στα τραπεζάκια που έχουμε στον χώρο μας. Έγραψε αυτό το σημείωμα και μας το έδωσε» αναφέρει  μιλώντας στο thebest.gr η κα Νικολακοπούλου η οποία τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα.

Όπως εξηγεί η ίδια, όσο τα παιδιά είναι μικρά, δεν ντρέπονται και μιλάνε για όσα βλέπουν και για όσα περνάνε μέσα στο σπίτι τους.

«Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Νικολακοπούλου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

texniti_noimosini
Σε ποια ηλικία «ανθίζει» η νοημοσύνη μας; Νέα επιστημονικά δεδομένα ανατρέπουν όσα ξέραμε
Δεν υπάρχει μία και μοναδική ηλικία μέγιστης διανοητικής απόδοσης — η νοημοσύνη εξελίσσεται με διαφορετικές κορυφώσεις στη διάρκεια της ζωής μας
Σε ποια ηλικία «ανθίζει» η νοημοσύνη μας; Νέα επιστημονικά δεδομένα ανατρέπουν όσα ξέραμε
πυραμίδες
Ανατροπή για τις πυραμίδες της Αιγύπτου: Νέα θεωρία αλλάζει όσα ξέραμε για την κατασκευή τους
Μελέτη Γάλλων επιστημόνων προτείνει ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν υδραυλική τεχνολογία χιλιάδες χρόνια πριν από τη σύγχρονη εποχή
Ανατροπή για τις πυραμίδες της Αιγύπτου: Νέα θεωρία αλλάζει όσα ξέραμε για την κατασκευή τους