ektakto alfavita
Κανένας νέος θάνατος - 3.622 τα συνολικά κρούσματα

33 νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.622 εκ των οποίων το 54,7% είναι άνδρες.

Από τα 33 νέα κρούσματα τα 21 εντοπίστηκαν σε ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας.

Τα 892 (24.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1946 (53.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ακόμη, 9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 58 ετών. 3 (33.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 121 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 193 θανάτους συνολικά στη χώρα. 62 (32.1%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου

Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάπια
«Paracetamol challenge»: Επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση βάζει σε κίνδυνο εφήβους
Ανησυχία σε όλη την Ευρώπη για την υπερβολική κατανάλωση παρακεταμόλης – Προειδοποιήσεις από γιατρούς και υγειονομικές αρχές
«Paracetamol challenge»: Επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση βάζει σε κίνδυνο εφήβους