theologos
Το πλοίο πλέει με μειωμένη ταχύτητα και μεταφέρει 687 επιβάτες και 50 μέλη πλήρωμα

Μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του, παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Θεολόγος» νότια της Καρύστου, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου από Μύκονο για Τήνο, Άνδρο και Ραφήνα.

Στο πλοίο, που πλέει με μειωμένη ταχύτητα, επιβαίνουν 687 επιβάτες, 50 μέλη πλήρωμα, 111 ΙΧ, 15 φορτηγά, 2 λεωφορεία και 18 δίκυκλα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το «Θεολόγος» αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας πιθανότητα στις 17:30 το απόγευμα.

Στο πλοίο αναμένεται να υπάρχει προσωρινή απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και βεβαίωσης καλής αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων, το πλοίο έχει μέσα στην ημέρα να πραγματοποιήσει άλλα δύο δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας, το ένα στις 17:30 για Κάρυστο και το άλλο στις 10:45 για Τήνο και Μύκονο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ασλανίδης, Καρυστιανού
Παύλος Ασλανίδης: Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών - Απείχε η Καρυστιανού
Νέος πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών ο Παύλος Ασλανίδης - Δεν πήγε να ψηφίσει η Μαρία Καρυστιανού
Παύλος Ασλανίδης: Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών - Απείχε η Καρυστιανού
ekpa
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ: Ξεκίνησε το δωρεάν πρόγραμμα για την παχυσαρκία σε πανεπιστημιακές κλινικές μέσω του προγράμματος «Προλαμβάνω»
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ: Ξεκίνησε το δωρεάν πρόγραμμα για την παχυσαρκία σε πανεπιστημιακές κλινικές μέσω του προγράμματος «Προλαμβάνω»
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)
Αντιδράσεις φοιτητικών συλλόγων για την αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ
Καταγγελίες για επέμβαση της αστυνομίας εντός της σχολής και σύνδεση με τα σχέδια για αλλαγές στη λειτουργία των πανεπιστημίων
Αντιδράσεις φοιτητικών συλλόγων για την αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ