ΑΔΕΔΥ: Στήριξη ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ την Τρίτη 16 Ιουνίου – Τρίωρη στάση εργασίας
Η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, από τις 8:00πμ έως τις 11:00πμ προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις αποφάσεις της ΠΟΕΔΗΝ και της ΟΕΝΓΕ, στηρίζει τη μεγάλη Πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, ώρα 8:30πμ, στην Αθήνα, στην Πλατεία Μαβίλη και θα διέλθει από Υγειονομικές Μονάδες, Μέγαρο Μαξίμου, Βουλή, Υπουργείο Εργασίας και θα καταλήξει στο Υπουργείο Υγείας.

Διεκδικούμε μια ισχυρή Δημόσια Υγεία και Πρόνοια, που θα είναι σε θέση να προσφέρουν ποιοτική, δωρεάν περίθαλψη στον πληθυσμό, ακόμη και σε περιόδους πανδημίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και στην πορεία,  κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (για  το Λεκανοπέδιο) την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, από τις 8:00πμ έως τις 11:00πμ και τους καλεί να λάβουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Μαβίλη, ώρα 8:30πμ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Φλωρίδης
Φλωρίδης για δίκη Τεμπών: «Δεν υπήρξε σωστή ταξιθεσία – Οι συντελεστές θα μπουν με τη σειρά που προβλέπεται»
Δίκη Τεμπών: «Δεν τηρήθηκε η διαδικασία» – Οι εξηγήσεις Φλωρίδη για το επεισοδιακό ξεκίνημα
Φλωρίδης για δίκη Τεμπών: «Δεν υπήρξε σωστή ταξιθεσία – Οι συντελεστές θα μπουν με τη σειρά που προβλέπεται»