Κοινωνία

Πάτρα: Πέθανε 5,5 χρονών παιδί - Επεισόδια στο νοσοκομείο από συγγενείς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σοβαρό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής στον τρίτο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ, άρχισαν να προκαλούν ένταση στους χώρους ενώ άμεσα από το Νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και επενέβησαν έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ένταση και τα επεισόδια προκλήθηκαν όταν συγγενείς και συνοδοί κοριτσιού 5,5 ετών ενημερώθηκαν για τον θάνατό του. Το κοριτσάκι είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ με αναπνευστικό πρόβλημα. Μάλιστα επειδή κρίθηκε ύποπτο για covid 19 έγινε έλεγχος αλλά ήταν αρνητικός. Τελικά το παιδί κατέληξε σήμερα το πρωί.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία