Πάτρα: Πέθανε 5,5 χρονών παιδί - Επεισόδια στο νοσοκομείο από συγγενείς
Σοβαρό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής στον τρίτο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ, άρχισαν να προκαλούν ένταση στους χώρους ενώ άμεσα από το Νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας.

Αστυνομικοί έφθασαν άμεσα στο σημείο και επενέβησαν έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

456_6.jpg

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ένταση και τα επεισόδια προκλήθηκαν όταν συγγενείς και συνοδοί κοριτσιού 5,5 ετών ενημερώθηκαν για τον θάνατό του. Το κοριτσάκι είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ με αναπνευστικό πρόβλημα. Μάλιστα επειδή κρίθηκε ύποπτο για covid 19 έγινε έλεγχος αλλά ήταν αρνητικός. Τελικά το παιδί κατέληξε σήμερα το πρωί.

457_0.jpg

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προβλήματα στην καρδιά από το κρύο
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
Η επιστημονική εξήγηση πίσω από τους «κρυουλιάρηδες»
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
πορτοκαλοπιτα
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή
Η κλασική ελληνική πορτοκαλόπιτα επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά με μια πιο δροσερή εκδοχή που συνοδεύεται από παγωτό βανίλια – μια ιδανική πρόταση...
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή