Χαλκιδική: Έρευνες για τον εντοπισμό 63χρονου ψαρά
Σε εξέλιξη είναι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 63χρονου αλιέα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από χθες το απόγευμα, όταν πήγε για ψάρεμα με μικρό αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου, στη Χαλκιδική.

   Καθώς ο ίδιος δεν επέστρεψε έως το βράδυ, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στην αστυνομία και έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες που αυτή την ώρα διεξάγονται από αέρος, ξηράς και θαλάσσης με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλυβών Πολυγύρου και Γερακινής.

   Στις έρευνες συμμετέχουν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ένα αλιευτικό σκάφος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού και ελικόπτερο.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos
Σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας στα Χανιά: Αύριο η απολογία καθηγητή
Απολογείται αύριο ο καθηγητής μουσικής που κακοποιούσε 14χρονη μαθήτρια: Αίτημα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας στα Χανιά: Αύριο η απολογία καθηγητή