Meteo: «Φτιάχνει» από αύριο ο καιρός
Δέκατη και τελευταία ημέρα αστάθειας του καιρού σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουνίου

Η δέκατη συνεχόμενη ημέρα αστάθειας του καιρού στη χώρα μας, η οποία αναμένεται να είναι και η τελευταία, θα είναι η σημερινή, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, θα συνεχιστούν έως το μεσημέρι, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες φαινόμενα προβλέπονται στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει στα βορειοανατολικά. Οι βροχές πάντως θα σταματήσουν μετά το απόγευμα, ενώ την Πέμπτη δεν αναμένονται πλέον άλλα φαινόμενα. 

Σήμερα τα φαινόμενα τοπικά θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το σύστημα πρόγνωσης κεραυνικής δραστηριότητας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το οποίο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του συστήματος TALOS, η κεραυνική δραστηριότητα κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Τετάρτης αναμένεται να είναι αυξημένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς επίσης και στα νησιά της Χίου και της Κρήτης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητριών στην Αγία Βαρβάρα - Η στιγμή που η 14χρονη κατέρρευσε αιμόφυρτη
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Ποια είναι η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» που ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη