Warning message

Unable to retrieve https://www.facebook.com/jecoreyarthur/photos/a.121260506033181/163127731846458/?type=3&theater at this time, please check again later.
mcatee
Η αστυνομία και η Εθνοφρουρά επενέβησαν στο σημείο για να διαλύσουν πλήθος διαδηλωτών

Από πυρά της αστυνομίας και της Εθνοφρουράς έχασε τη ζωή του ο ένας από τους τρεις νεκρούς στις ΗΠΑ, τη Δευτέρα. Πρόκειται για άνδρα από το Λούισβιλ του Κεντάκι, τον Ντέιβιντ ΜακΆτι, ιδιοκτήτη ψησταριάς, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας, πλήθος διαδηλωτών είχε μαζευτεί σε πάργκινγκ μεγάλης αγοράς τροφίμων της πόλης, όπου βρισκόταν και η ψησταριά του ΜακΆτι. Η αστυνομία και η Εθνοφρουρά επενέβησαν στο σημείο για να διαλύσουν το πλήθος, όταν ξαφνικά άρχισαν να δέχονται πυροβολισμούς. Τότε οι δυνάμεις καταστολής απάντησαν με πυρά, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο άτυχος άνδρας.

https://www.facebook.com/jecoreyarthur/photos/a.121260506033181/163127731846458/?type=3&theater

Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό το ποιος άρχισε τους πυροβολισμούς και αν ο ΜακΆτι συμμετείχε στις διαδηλώσεις ή απλά βρισκόταν σε εκείνο το σημείο λόγω της δουλειάς του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Λούισβιλ ζήτησε να δημοσιευτεί το συντομότερο δυνατό το υλικό από τις κάμερες που φορούν στα σώματά τους οι αστυφύλακες.

Στο Λούισβιλ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ, ενώ ο κυβερνήτης του Κεντάκι έχει ζητήσει τη βοήθεια της Εθνοφρουράς για την καταστολή των διαδηλώσεων.

Πριν περίπου τρεις μήνες, στο Λούισβιλ είχε σκοτωθεί και η Αφροαμερικανή Μπριόνα Τέιλορ, όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της και την πυροβόλησαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκλογές
Ευρωεκλογές: Για ποια Ευρώπη;
Σε λιγότερο από δύο μήνες  διεξάγονται οι ευρωεκλογές και τα επιτελεία των κομμάτων ανεβάζουν στροφές, ανακοινώνουν υποψηφίους  και προετοιμάζονται...
Ευρωεκλογές: Για ποια Ευρώπη;