Thumbnail
Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική το μεσημέρι της Δευτέρας

Ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 01/06 στην Αττική, η οποία συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση σε Πεύκη, Κηφισιά και Λυκόβρυση. Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ακολουθεί και παρουσιάζει την καταιγίδα μέσα από το «μάτι» του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-10, το ύψος του καταιγιδοφόρου νέφους έφτασε τα 10 χιλιόμετρα. Στην ίδια εικόνα σημειώνεται και η ευρύτερη περιοχή όπου σημειώθηκε χαλαζόπτωση.

nefos

Παράλληλα, μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν και από τους σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr στην περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σταθμό της Αγίας Παρασκευής καταγράφηκαν 27 χιλιοστά βροχής μέσα σε μία περίπου ώρα, ενώ σε αυτόν στο Μαρούσι καταγράφηκαν 29 χιλιοστά βροχής στο ίδιο διάστημα.

Πηγή: meteo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

9 «αθώες» καθημερινές συνήθειες που αφαιρούν χρόνια ζωής
Η απλή καθημερινή συνήθεια που σώζει ζωές
Το πλύσιμο των χεριών μπορεί να μειώσει δραματικά θανατηφόρες λοιμώξεις – Τι τονίζει το Κέντρο Κλινικής Επιδημιολογίας και Έκβασης Νοσημάτων (CLEO)
Η απλή καθημερινή συνήθεια που σώζει ζωές
παστίτσιο
Παστίτσιο: Τα μυστικά των σεφ για την τέλεια μπεσαμέλ, τον ιδανικό κιμά και το σωστό ψήσιμο
Τέσσερις κορυφαίοι Έλληνες μάγειρες αποκαλύπτουν τι κάνει το παραδοσιακό παστίτσιο αξεπέραστο
Παστίτσιο: Τα μυστικά των σεφ για την τέλεια μπεσαμέλ, τον ιδανικό κιμά και το σωστό ψήσιμο