Νίκη για τον αγώνα του Β. Δημάκη - Δεκτό το αίτημα μεταφοράς στις φυλακές Κορυδαλλού
Υποχώρησε και έκανε δεκτό το αίτημά του η Επιτροπή Μεταγωγών

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο στην ΕΡΤ η Σοφία Νικολάου, το αίτημα του Βασίλη Δημάκη για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού Ι, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα τις σπουδές του, έγινε δεκτό από  την Επιτροπή Μεταγωγών.

Συγκεκριμένα μιλώντας στη ΕΡΤ για την υπόθεση, η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής δήλωσε ότι:

«Έγινε δεκτό το αίτημα του να μετακινηθεί στην Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού Ι αναμένουμε την διεκπεραίωση της και την τελική υπογραφή από μένα προκειμένου να μεταφερθεί εκεί. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε τον Βασίλη Δημάκη. Θέλαμε να μετακινηθεί για λόγους ασφαλείας ούτε του απαγόρεψαμε την πρόσβασή του στην εκπαίδευση».

Απειλήσαμε με εξώδικο για να βγούμε στην ΕΡΤ

Νωρίτερα στο στούντιο της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο συνήγορος του Βασίλη Δημάκη, Θανάσης Καμπαγιάννης, ο οποίος έκανε λόγο για εκδικητική συμπεριφορά και εμπαιγμό της Πολιτείας απέναντί του.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης κατήγγειλε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για συκοφαντική δυσφήμιση του Β. Δημάκη, ενώ κατηγόρησε την ΕΡΤ για προηγούμενο ψευδές ρεπορτάζ της που «θύμισε εικόνες ΥΕΝΕΔ και Χούντας».

Μάλιστα, ο δικηγόρος συνέχισε τις καταγγελίες, τονίζοντας ότι κλήθηκε στην ΕΡΤ για να παρουσιάσει την υπόθεση μόνο μετά από επικοινωνία με τη διεύθυνση της ΕΡΤ και απειλή για εξώδικο.

«Προκειμένου να είμαι εδώ σήμερα απείλησα με εξώδικο και ακριβώς για αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα πρώτη φορά μετά από 40 μέρες που δίνει αυτή τη μάχη ο κρατούμενος. Ένας άνθρωπος που δεν είχε καλάσνικοφ όπως αναπαρήγαγε χθες κιτρινισμό η ΕΡΤ», δήλωσε σε έντονο ύφος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βιασμός
Φρίκη στον Βόλο: Γονείς βασάνιζαν τα παιδιά τους - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο
Σοκ στον Βόλο: Γονείς στο εδώλιο για κακοποίηση των παιδιών τους - Τι ανέφερε ο διευθυντής του σχολείου τους
Φρίκη στον Βόλο: Γονείς βασάνιζαν τα παιδιά τους - Τα χτυπούσαν με μαστίγιο
Βουλή
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 13 βουλευτές της ΝΔ – Ζητείται άρση ασυλίας
Ποιοι είναι οι 13 «γαλάζιοι» σε «ΟΠΕΚΕΠΕ 2» και «ΟΠΕΚΕΠΕ 3» – Καραμανλής και Παπακώστα για κακούργημα, Χατζηβασιλείου και Αθανασίου στη νέα δικογραφία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 13 βουλευτές της ΝΔ – Ζητείται άρση ασυλίας
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Προαναγγέλλει αναβάθμιση των ειδικών σχολείων και νέες δομές εκπαίδευσης
Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: Η Ζαχαράκη προαναγγέλλει αναβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης
Σοφία Ζαχαράκη: Προαναγγέλλει αναβάθμιση των ειδικών σχολείων και νέες δομές εκπαίδευσης