Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=_moQk6KBvc4 at this time, please check again later.
Λίνα Μενδώνη
Σκωπτική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την υπουργό Πολιτισμού

Αντιδράσεις προκαλεί η εμφανής έκφραση δυσφορίας της υπουργού Πολιτισμού κατά την ενημέρωση για το πλαίσιο στήριξης των καλλιτεχνών.

Σε ερώτηση που αφορούσε σχόλιο του συνθέτη (και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ) Σταύρου Ξαρχάκου για το σχέδιο της κυβέρνησης για τον πολιτισμό, η υπουργός αντέδρασε αυθόρμητα με μια γκριμάτσα, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τον... παρέπεμψε στην εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

https://www.youtube.com/watch?v=_moQk6KBvc4

«Η κυρία Μενδώνη είπε πως η γκριμάτσα της δεν αφορούσε στον Σταύρο Ξαρχάκο. Σωστά. Η γκριμάτσα της αφορούσε στον Πολιτισμό γενικότερα», ήταν το σκωπτικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

athitismos-treximo.jpg
Τρέξιμο και λίπος: Τι κάνετε λάθος και γιατί δεν χάνετε κιλά
Το τρέξιμο είναι από τις πιο δημοφιλείς μορφές άσκησης και καίει θερμίδες, όμως η απώλεια λίπους εξαρτάται από τον τρόπο που τρέχετε.
Τρέξιμο και λίπος: Τι κάνετε λάθος και γιατί δεν χάνετε κιλά
σπαρτη γυναικα
Αρχαία Σπάρτη: Γιατί παρακολουθούσαν γυμνές οι γυναίκες ενώ οι άνδρες έβλεπαν
Στην Αρχαία Σπάρτη, η εκπαίδευση των γυναικών ήταν υποχρεωτική και σε ορισμένα μαθήματα πραγματοποιούνταν γυμνές, υπό την επίβλεψη ανδρών πολιτών.
Αρχαία Σπάρτη: Γιατί παρακολουθούσαν γυμνές οι γυναίκες ενώ οι άνδρες έβλεπαν