Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Πύργου μεταφέρθηκε ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών, το οποίο έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του,στην περιοχή Χανάκια Πύργου.
Οι έως τώρα πληροφορίες για την τραγική υπόθεση είναι συγκεχυμένες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το βρέφος πέταξε στο κενό η μητέρα του κατά τη διάρκεια καυγά με το σύζυγό της.
Οι γονείς από την πλευρά τους, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, υποστηρίζουν ότι το μωρό έπεσε από το καρότσι του.
Οι γονείς βρίσκονται στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών και εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.
Τελικά το βρέφος διεκομίσθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας όπου και νοσηλεύεται ένα βρέφος.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ