Καιρός: Μέχρι τι ώρα θα βρέχει σήμερα στην Αθήνα – Η πορεία της κακοκαιρίας

Κοινωνία 0

Κορονοϊός: Χειροκροτήματα και συγκίνηση για τους τρεις ασθενείς που αποσωληνώθηκαν στη Λάρισα (Βίντεο)

larisa
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μάλιστα ο ένας εξήλθε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, σχετικά με την πορεία των ασθενών που νόσησαν από κορωνοϊό και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Ο λόγος είναι ότι αποσωληνώθηκαν τρεις από τους τέσσερις ασθενείς και συγκεκριμένα ένας 68χρονος Γερμανός από το Πήλιο, ένας 70χρονος Λαρισαίος και ένας 82χρονος από την περιοχή Δαμάσι.

Ο άνδρας από την περιοχή του Δαμάσι βγήκε σήμερα  και από την ΜΕΘ του νοσοκομείου και νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Σήμερα γιατροί και νοσηλευτές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους με χειροκροτήματα, καθώς το γεγονός αυτό είναι μια καλή εξέλιξη για την πορεία της υγείας των ασθενών που δίνουν την μάχη με τον ιό.  

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Βασίλης Κικίλιας:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κραυγή αγωνίας από πολλούς Διευθυντές Σχολείων

Συγκλονίζει το τελευταίο μήνυμα 41χρονης μπλόγκερ πριν πεθάνει από καρκίνο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία