Thumbnail
Πρόγνωση της ΕΜΥ

Ανοιξιάτικος αναμένεται να είναι ο καιρός στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας, με το σκηνικό να χαλάει από τη Μεγάλη Τετάρτη, όπου αναμένονται βροχές και κατά τόπους χιονοπτώσεις. Σε ότι αφορά το Πάσχα η πρόβλεψη της ΕΜΥ είναι πώς ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος.

Σε ότι αφορά την Μεγάλη Εβδομάδα η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αισθητή μεταβολή σε σχέση με την Κυριακή τόσο τη Μεγάλη Δευτέρα όσο και τη Μεγάλη Τρίτη, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη θα σημειώσει αισθητή πτώση στην κεντρική και στη βόρεια χώρα, ενώ μικρή περαιτέρω άνοδο θα παρουσιάσει από στα νότια και ειδικότερα στην Κρήτη.

Μεγάλη Δευτέρα

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν τη Μεγάλη Δευτέρα με πρόσκαιρες συννεφιές ορεινότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και αραιές συννεφιές από το απόγευμα στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια, ενώ στο Αιγαίο οι βοριάδες δεν φαίνεται να ξεπερνούν τα 5 και κατά τόπους μόνο θα αγγίζουν τα 6 Μποφόρ.

Μεγάλη Τρίτη

Τη Μεγάλη Τρίτη αρχικά στη δυτική και βόρεια Ελλάδα αναμένεται λίγη συννεφιά που κατά τη διάρκεια της μέρας θα πυκνώσει και θα δώσει ασθενείς και τοπικές βροχές στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες, ενισχυόμενοι κατά τόπους στα πελάγη αλλά και σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και της βόρειας Ελλάδας.

Μεγάλη Τετάρτη

Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να επικρατήσει γενικά άστατος καιρός με τοπικές βροχές αρχικά στη βορειοανατολική Ελλάδα και τις θερμές ώρες της ημέρας στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πρέπει να στραφούν σε βοριάδες, ενισχυόμενοι στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια στα 6 με 7 Μποφόρ.

Μεγάλη Πέμπτη 

Τη Μεγάλη Πέμπτη Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.

Μεγάλη Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Μεγάλο Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή του Πάσχα

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως κεντρικά και βόρεια, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι ασθενείς ενώ σταδιακά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι έως 4 μποφόρ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ.jpg
Στελέχη εκπαίδευσης: Δύο επιμορφωτικά προγράμματα για Διευθυντές-Υποδιευθυντές και για Σύμβουλους-Μέντορες από το ΕΚΔΔΑ
Για τον εντοπισμό της επιθυμητής ημερομηνίας υλοποίησης των προγραμμάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να προβούν σε Αναζήτηση Προγραμμάτων από την...
Στελέχη εκπαίδευσης: Δύο επιμορφωτικά προγράμματα για Διευθυντές-Υποδιευθυντές και για Σύμβουλους-Μέντορες από το ΕΚΔΔΑ