Εξέγερση στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας μετά τον θάνατο 35χρονης
Εξέγερση προκάλεσε ο θάνατος 35χρονης κρατούμενης

Eξέγερση σημειώθηκε σε πτέρυγες των φυλακών Ελαιώνα Θήβας, μετά από το θάνατο 35χρονης κρατούμενης για την οποία συγκρατούμενές της κατήγγειλαν ότι είχε όλα τα συμπτώματα κορoνοϊού. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος Μαρία Μπενέα στο dikografies.blogspot.com, η κατηγορούμενη για υποθέσεις τρομοκρατίας, Πόλα Ρούπα, που κρατείται στη Γ' πτέρυγα των Φυλακών Ελαιώνα Θήβας κατήγγειλε ότι, πριν από περίπου ένα μήνα πέθανε κι άλλη γυναίκα εκεί και τόνισε: «Παρά τις υποσχέσεις, για αποσυμφόρηση των φυλακών,λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη. Tα νοσοκομεία δεν δέχονται ασθενείς από τις φυλακές, γιατρός δεν υπάρχει στη Θήβα. Θα έπρεπε να έχουν αποφυλακιστεί οι ευπαθείς ομάδες. Φυλακισμένες είμαστε. Όχι θανατοποινίτισες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οφθαλμαπάτη με δέντρο
Έτσι λεγόταν το "χριστουγεννιάτικο δέντρο" που στόλιζαν οι αρχαίοι Έλληνες
Ένα ιερό σύμβολο που στόλιζαν οι πρόγονοί μας πολύ πριν εμφανιστεί το χριστουγεννιάτικο έλατο, με βαθιά σημασία και τελετουργικό χαρακτήρα.
Έτσι λεγόταν το "χριστουγεννιάτικο δέντρο" που στόλιζαν οι αρχαίοι Έλληνες