Εξέγερση στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας μετά τον θάνατο 35χρονης
Εξέγερση προκάλεσε ο θάνατος 35χρονης κρατούμενης

Eξέγερση σημειώθηκε σε πτέρυγες των φυλακών Ελαιώνα Θήβας, μετά από το θάνατο 35χρονης κρατούμενης για την οποία συγκρατούμενές της κατήγγειλαν ότι είχε όλα τα συμπτώματα κορoνοϊού. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος Μαρία Μπενέα στο dikografies.blogspot.com, η κατηγορούμενη για υποθέσεις τρομοκρατίας, Πόλα Ρούπα, που κρατείται στη Γ' πτέρυγα των Φυλακών Ελαιώνα Θήβας κατήγγειλε ότι, πριν από περίπου ένα μήνα πέθανε κι άλλη γυναίκα εκεί και τόνισε: «Παρά τις υποσχέσεις, για αποσυμφόρηση των φυλακών,λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη. Tα νοσοκομεία δεν δέχονται ασθενείς από τις φυλακές, γιατρός δεν υπάρχει στη Θήβα. Θα έπρεπε να έχουν αποφυλακιστεί οι ευπαθείς ομάδες. Φυλακισμένες είμαστε. Όχι θανατοποινίτισες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθέατρο ΑΠΘ με φοιτητές
«Talent Visa» και ξένοι φοιτητές: Ανοίγουν οι πόρτες των ελληνικών ΑΕΙ
Δικαίωμα 12μηνης διαμονής σε κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών – Τι αλλάζει σε «Talent Visa» και άδειες διαμονής για ΑΕΙ - Κολλέγια
«Talent Visa» και ξένοι φοιτητές: Ανοίγουν οι πόρτες των ελληνικών ΑΕΙ