Thumbnail
Ωστόσο, παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός στη χώρα μας, με τοπικές βροχές μόνο να σημειώνονται σήμερα το πρωί στην Ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Πελοπόννησο και το Αιγαίο.

Παρά τη βελτίωση, πάντως, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο συνεχίζουν να πνέουν θυελλώδεις έως 8 μποφόρ και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με ριπές που στη Σαμοθράκη και την Παξιμάδα Καρύστου έφθασαν τα 119 και τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντίστοιχα.

Κατά το υπόλοιπο της σημερινής ημέρας, τοπικές βροχές αναμένονται στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, καθώς επίσης στο Κεντρικό και το Νότιο Αιγαίο, οι οποίες έως το απόγευμα θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 4 έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται αύριο, Τετάρτη 8 Απριλίου.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
ΚΥΣΔΕ: Πότε «τρέχει» το σύστημα για αμοιβαίες μεταθέσεις και ενστάσεις εκπαιδευτικών
«Κλειδώνουν» οι αμοιβαίες μεταθέσεις και οι ενστάσεις εκπαιδευτικών τη Δευτέρα 4 Μαΐου
ΚΥΣΔΕ: Πότε «τρέχει» το σύστημα για αμοιβαίες μεταθέσεις και ενστάσεις εκπαιδευτικών