«Χιουμοριστικό» ξέπλυμα της ενδοοικογενειακής βίας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ
Την ιδέα να «αστειευτούν» με τα αυξανόμενα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας είχαν ο ιδιοκτήτης κάβας και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

Αυξάνονται οι καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες εν μέσω εγκλεισμού, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μιλώντας στο ΑΠΕ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, δήλωσε: «Είναι γεγονός» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, «ότι παρότι το ιατρείο μου παραμένει διαθέσιμο μόνο για έκτακτα περιστατικά, όπως και των περισσότερων συναδέλφων, ήδη έχω κληθεί να εξετάσω αυτές τις μέρες θύματα ενδοοικογενειακής βίας που μου συνέδεσαν τα περιστατικά βίας με τον εγκλεισμό στο σπίτι».

To φαινόμενο γνωρίζει παγκοσμίως έξαρση, αναγκάζοντας τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ να δηλώσει: «Δυστυχώς πολλές γυναίκες και νεαρά κορίτσια βρίσκονται ιδιαίτερα εκτεθειμένα στην βία ακριβώς εκεί όπου έπρεπε να προστατεύονται. Στα σπίτια τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απευθύνω σήμερα νέα έκκληση για ειρήνη στο σπίτι, στις οικογένειες, σε όλον τον κόσμο».

Η κατάσταση, ωστόσο, φαίνεται πως μπορεί να αποτελέσει... πηγή έμπνευσης για ιδιοκτήτη κάβας που συνομίλησε με τον Νίκο Υποφάντη σε εκπομπή του ΣΚΑΊ, παρέχοντας τις «συμβουλές» του:

«Τώρα επιτελούμε κοινωφελή έργο (κατά λέξη), στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας, προσπαθεί η κάθε πλευρά του ζευγαριού να έχει το άλλο σε ήπια καταστολή, ψωνίζουν το ποτό τους...», προκαλώντας την... εύθυμη αντίδραση του Νίκου Υποφάντη.

 

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Οι ταινίες της βδομάδας: Μελωδικές ανησυχίες, Όρσον Γουέλς και Τσαρλς Λότον
Οι ταινίες της βδομάδας: Μελωδικές ανησυχίες, Όρσον Γουέλς και Τσαρλς Λότον
Με πέντε νέες ταινίες και τρεις φημισμένες επανεκδόσεις, συνεχίζονται οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές για τις επόμενες ημέρες.
Οι ταινίες της βδομάδας: Μελωδικές ανησυχίες, Όρσον Γουέλς και Τσαρλς Λότον