Thumbnail
Η εκπαιδευτικοί της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας θα παραστεί με αντιπροσωπεία του στην κινητοποίηση στο νοσοκομείο ΠΓΝΠ στο Ρίο στις 7 του Απρίλη

Το Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Ε.Ι.Ν.Α. https://eina.gr/kalesma-kinitopoiisis-tis-e-i-n-a-gia-tin-pagkosmia-imeras-ygeias-kai-tin-panelladiki-imera-drasis-tis-oenge-tin-triti-7-4-2020/ και συμμετέχει στην ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, την Τρίτη 7 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Καλούμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν την παραπάνω δράση και να συμμετέχουν με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εμπνευστούν (δημοσιεύσεις συμμετοχής και συμπαράστασης, ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ε.Ι.Ν.Α., δράσεις με αυτο-οργάνωση μέσω διαδικτύου, ανάρτηση πανό κ.λ.π.).

Το Δ.Σ. θα παραστεί με αντιπροσωπεία του στην κινητοποίηση στο νοσοκομείο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ

  • Άμεση στελέχωση, με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καθορίσει τα νοσοκομεία και διεκδικούν τα συνδικάτα υγείας. Να σταματήσουν να μεταφέρουν το βάρος στους από κάτω (εθελοντισμός κλπ).
  • Γενναία κρατική χρηματοδότηση για τις ανάγκες σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
  • Να αυξηθούν οι διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ σε όλα τα νοσοκομεία με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε το ΕΣΥ να μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες στη φάση της μεγάλης έξαρσης.
  • Να προμηθευτούν άμεσα αντιδραστήρια για τον ιό. Ο έλεγχος να πραγματοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν συμπτώματα ή ενδείξεις και όχι μόνο στα βαριά περιστατικά.
  • Άμεση επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και ιδιαίτερα όσων διαθέτουν ΜΕΘ και όχι ναύλωση αυτών με δυσμενέστερους όρους για το δημόσιο, σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypoyrgeio paideias
Υπουργείο Παιδείας: Τα οργανικά κενά εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (Πίνακες)
Σύμφωνα με το  Υπουργείο Παιδείας τα συνολικά κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση ανέρχονται σε 2.785 και 2.907 στη Δευτεροβάθμια...
Υπουργείο Παιδείας: Τα οργανικά κενά εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (Πίνακες)