Χανιά: Τον Απρίλιο του 2021 η διεξαγωγή του 5ου Μαραθώνιου Κρήτης
Την οριστική ακύρωση του 5ου Μαραθωνίου Κρήτης για το 2020 και τη διεξαγωγή του τον Απρίλιο του 2021, ανακοίνωσε σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή.

Η απόφαση λήφθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και ήταν ομόφωνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι πολίτες που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο έχουν τις εξής δυνατότητες:

Α. Να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους, προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό της εγγραφής. Αυτό μπορεί να γίνει με την είσοδό τους στην ατομική τους καρτέλα -τους έχει σταλεί σχετικό link με e-mail κατά την εγγραφή- και την επιλογή της ένδειξης «Αίτημα Ακύρωσης / Cancellation Request» στο κάτω μέρος της καρτέλας. Για τυχόν απορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail: [email protected]. Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ακύρωσης είναι η Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Β. Να μην προβούν στις παραπάνω ενέργειες, έτσι ώστε η εγγραφή να ισχύει για τη συμμετοχή τους στον 5ο Μαραθώνιο Κρήτης που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2021.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η Οργανωτική Επιτροπή ουδεμία ευθύνη φέρει για πολιτικές ακυρώσεων που αφορούν τρίτους όπως, ξενοδοχεία, ακτοπλοϊκές εταιρίες, αεροπορικές εταιρίες.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγροτες
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
Η πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα αποφάσισε κινητοποιήσεις λόγω ανοιχτών αιτημάτων για εισόδημα και εμβολιασμό κτηνοτρόφων
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
μητσοτάκης
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»
«Τα ξέρει καλά και ο κ. Πρύτανης. Το να μιλήσουμε για σύνδεση του δημόσιου πανεπιστημίου με την επιχειρηματικότητα ήταν θέμα ταμπού»
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»