Θεσσαλονίκη: Ένας άνδρας νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του μετά από φωτιά
Τραγωδία στην Καλαμαριά σήμερα το πρωί

 Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος άντρας ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τέσσερα υδροφόρα οχήματα. Το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε 4όροφη οικοδομή επί της οδού Μουδανίων 10, είχε τυλιχθεί από καπνούς και όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του βρήκαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

   Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε άλλος ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις και έχει ξεκινήσει η έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσε.

   Υπεθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή είχε χάσει τη ζωή του ηλικιωμένο ζευγάρι ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα- ρετιρέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σύνταξη μαρτίου
Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τέλος στο πέναλτι –Προσαύξηση σύνταξης από τις εισφορές
Ολόκληρη σύνταξη από το 2024, ειδική εισφορά υπέρ ΕΦΚΑ και προσαύξηση για όσους συνεχίζουν να εργάζονται
Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τέλος στο πέναλτι –Προσαύξηση σύνταξης από τις εισφορές