Θεσσαλονίκη: Ένας άνδρας νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του μετά από φωτιά
Τραγωδία στην Καλαμαριά σήμερα το πρωί

 Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος άντρας ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα σε ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με τέσσερα υδροφόρα οχήματα. Το διαμέρισμα, που βρίσκεται σε 4όροφη οικοδομή επί της οδού Μουδανίων 10, είχε τυλιχθεί από καπνούς και όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του βρήκαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

   Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε άλλος ένοικος της πολυκατοικίας, ενώ στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις και έχει ξεκινήσει η έρευνα για τα αίτια που την προκάλεσε.

   Υπεθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή είχε χάσει τη ζωή του ηλικιωμένο ζευγάρι ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα- ρετιρέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόγραμμα οκρωμοσιών Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών φοιτητών
Πρόγραμμα Ορκωμοσιών Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ιονίου Πανεπιστημίου περιόδου Δεκεμβρίου 2025 σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Πρόγραμμα οκρωμοσιών Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών φοιτητών
Κυριακή Γρίβα
Κυριακή Γρίβα: Ελεύθερη με όρους η επόπτρια του ΑΤ Αγίων Αναργύρων – «Δεν αντιλήφθηκα να υπάρχει κάποιος κίνδυνος»
Γυναικοκτονία: Ελεύθερη η επόπτρια του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων μετά την απολογία της – Οι ευθύνες της μοιραίας νύχτας για την Κυριακή Γρίβα
Κυριακή Γρίβα: Ελεύθερη με όρους η επόπτρια του ΑΤ Αγίων Αναργύρων – «Δεν αντιλήφθηκα να υπάρχει κάποιος κίνδυνος»