ευρώ
Στις 10.000 ανέρχονται, έως τώρα, οι αιτήσεις των εργαζομένων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr

Στις 10.000 ανέρχονται, μέχρι στιγμής, οι αιτήσεις των εργαζομένων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr, που άνοιξε τα μεσάνυχτα, για τη λήψη της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στην υπεύθυνη δήλωση, που καλούνται να υποβάλουν οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων, των οποίων είτε η επιχειρηματική δραστηριότητά τους έχει ανασταλεί, με εντολή δημόσιας αρχής είτε πλήττονται σημαντικά, βάσει των οριζομένων από το υπουργείο Οικονομικών Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ), λόγω του κορονοϊού, συμπεριλαμβάνονται, εκτός των προσωπικών τους στοιχείων και του αριθμού πρωτοκόλλου καταχώρισης της υπεύθυνης δήλωσης του εργοδότη στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», τα οποία αντλούνται αυτόματα από το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» και τα στοιχεία του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού τους (ΙΒΑΝ).

Επίσης, δηλώνουν και το αν μισθώνουν κύρια κατοικία, καθώς και τα στοιχεία του εκμισθωτή και του μίσθιου ακινήτου, προκειμένου να τύχουν της έκπτωσης.

Η ανωτέρω ηλεκτρονική πλατφόρμα τηρείται για το σκοπό αυτό στη Γενική Διεύθυνση Εργασιακών Σχέσεων, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και Ένταξης στην Εργασία της Γενικής Γραμματείας Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο
Σπουδές χωρίς ξεκάθαρο αντίκρισμα: Η αλήθεια για τις σχολές ΤΕ
«Οι φοιτητές καλούνται να ανταποκριθούν σε υψηλές απαιτήσεις, συχνά χωρίς να έχουν πλήρη επίγνωση των συνθηκών που θα αντιμετωπίσουν»
Σπουδές χωρίς ξεκάθαρο αντίκρισμα: Η αλήθεια για τις σχολές ΤΕ
διωξεις
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών στην Εύβοια κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για εκφοβισμό καθηγητή
Καταγγελία για επιθετική συμπεριφορά και ρίψη εγγράφων στο πάτωμα από τον Διευθυντή ΔΔΕ
Καταγγελία-φωτιά εκπαιδευτικών στην Εύβοια κατά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για εκφοβισμό καθηγητή
mousiki
Οι εκπαιδευτικοί μουσικής «σε τροχιά» συνέλευσης και εκλογών - Κάλεσμα ΠΑΣΕΜΕ
Στο επίκεντρο τα κρίσιμα αιτήματα του κλάδου και η ενίσχυση της συλλογικής διεκδίκησης των εκπαιδευτικών Μουσικής Επιστήμης
Οι εκπαιδευτικοί μουσικής «σε τροχιά» συνέλευσης και εκλογών - Κάλεσμα ΠΑΣΕΜΕ
Σουβλάκι
Πάνω από τα 4 ευρώ η μέση τιμή για ένα τυλιχτό σουβλάκι – Πού αγγίζει τα 6 ευρώ
Η ακτινογραφία της εκτόξευσης στην τιμή για ένα σουβλάκι - Από το «πρόχειρο και φθηνό» γεύμα, στην κατηγορία του είδους πολυτελείας
Πάνω από τα 4 ευρώ η μέση τιμή για ένα τυλιχτό σουβλάκι – Πού αγγίζει τα 6 ευρώ