Θεσσαλονίκη: Θανάσιμη πτώση 20χρονης σε βραχώδη πλαγιά
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στην περιοχή του Παλαιόκαστρου

Σε πτώση φαίνεται πως αποδίδεται ο θάνατος της 20χρονης που βρέθηκε νεκρή, χθες το βράδυ, στα παλιά λατομεία του Παλαιοκάστρου, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται πληροφορίες από την Αστυνομία, η άτυχη κοπέλα εκτιμάται ότι είχε βγάλει βόλτα το σκυλί της, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τη σορό της εντόπισαν περαστικοί, που ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές, ενώ σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ζωντανό το κατοικίδιό της.

Η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Πανελλαδικές 2026: Τα τρία μεγάλα «αγκάθια» που κοστίζουν μονάδες στο μάθημα της Έκθεσης
Η καταγραφή των τριών βασικότερων παραπτώματων αναδεικνύει και τις βέλτιστες πρακτικές για την αποφυγή τους.
Πανελλαδικές 2026: Τα τρία μεγάλα «αγκάθια» που κοστίζουν μονάδες στο μάθημα της Έκθεσης