maska koronoios
Παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα στην οικία τους και παρακολουθούνται

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού διαπιστώθηκαν στην Άρτα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

«Από τα ληφθέντα δείγματα των προηγούμενων ημερών στο νοσοκομείο της Άρτας, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν δύο νέα θετικά περιστατικά ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό .

Έγινε άμεση κινητοποίηση και ενημέρωση του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με τις οδηγίες παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα στην οικία τους και παρακολουθούνται.

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας έχει ήδη αρχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών τους».

Εξάλλου, αναχώρησαν χθες το βράδυ, στις 23.00, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για τα λιμάνια της Ανκόνα και του Πρίντεζι της Ιταλίας, οι 19 Ιταλοί, οι οποίοι βρίσκονταν σε αναμονή για επαναπατρισμό στο κάμπινγκ του Δρεπάνου, καθώς και άλλα 9 άτομα, επίσης Ιταλοί υπήκοοι, οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες επαναπατρισμού τους με την ιταλική πρεσβεία.

Το Λιμενικό Σώμα Ηγουμενίτσας καθώς και η Λιμενική Αστυνομία, με την αυτοπρόσωπη παρουσία των διοικητών τους και την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησαν την επιχείρηση, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας για τη Δημόσια Υγεία και σε συνεργασία με εκπρόσωπο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, προχώρησαν και στη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.

Στο Δρέπανο εξακολουθούν να φιλοξενούνται 15 άτομα από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης, για τους οποίους συνεχίζονται οι διαδικασίες προώθησης στις χώρες προέλευσης. Όλοι παρακολουθούνται και είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της Ηπείρου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα