Thumbnail
Πραγματοποιήθηκε θερμομέτρηση στο τελωνείο των Κήπων, ενώ στη συνέχεια οι φοιτητές μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Θράκης, όπου θα διενεργηθεί από τον ΕΟΔΥ έλεγχος για κορονοϊό

Σε καραντίνα τέθηκαν 50 Έλληνες φοιτητές που μέσω του τελωνείου των Κήπων επέστρεψαν στη χώρα μας από την Τουρκία, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για φοιτητές πανεπιστημίων της Τουρκίας, οι οποίοι απευθύνθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο ελληνικό προξενείο της Αδριανούπολης, ζητώντας να επιστρέψουν στην Ελλάδα, λόγω των συνθηκών που διαμορφώνται από την έξαρση του κορονοϊού. Ακολούθησε η ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, των τελωνειακών Αρχών και της αντιπεριφέρειας Έβρου, για τον προγραμματισμό της επιστροφής των φοιτητών στην Ελλάδα.

Κατά την άφιξή τους στον τελωνειακό σταθμό, έγινε θερμομέτρηση από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από την οποία, όπως προέκυψε, κανείς δεν είχε πυρετό.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν, με λεωφορείο σε ξενοδοχεία της Θράκης, όπου θα διενεργηθεί, από τον ΕΟΔΥ, έλεγχος διάγνωσης προσβολής από τον κορονοϊό.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η άφιξη και άλλων φοιτητών από την Τουρκία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοκαιρία
«Οδός-χείμαρρος» στον Ωρωπό: Καταιγίδες «πνίγουν» δρόμους και προκαλούν προβλήματα στην Αττική
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Εκκλήσεις Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή μετακινήσεων
«Οδός-χείμαρρος» στον Ωρωπό: Καταιγίδες «πνίγουν» δρόμους και προκαλούν προβλήματα στην Αττική
metro
Η κακοκαιρία «πνίγει» Μετρό και Τραμ: Εκτός λειτουργίας Μοσχάτο και Καλλιθέα
Η σφοδρή βροχόπτωση προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις συγκοινωνίες της Αττικής, με προσωρινές εκτροπές και διακοπές στα δρομολόγια.
Η κακοκαιρία «πνίγει» Μετρό και Τραμ: Εκτός λειτουργίας Μοσχάτο και Καλλιθέα