Thumbnail
Πραγματοποιήθηκε θερμομέτρηση στο τελωνείο των Κήπων, ενώ στη συνέχεια οι φοιτητές μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία της Θράκης, όπου θα διενεργηθεί από τον ΕΟΔΥ έλεγχος για κορονοϊό

Σε καραντίνα τέθηκαν 50 Έλληνες φοιτητές που μέσω του τελωνείου των Κήπων επέστρεψαν στη χώρα μας από την Τουρκία, το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για φοιτητές πανεπιστημίων της Τουρκίας, οι οποίοι απευθύνθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο ελληνικό προξενείο της Αδριανούπολης, ζητώντας να επιστρέψουν στην Ελλάδα, λόγω των συνθηκών που διαμορφώνται από την έξαρση του κορονοϊού. Ακολούθησε η ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, των τελωνειακών Αρχών και της αντιπεριφέρειας Έβρου, για τον προγραμματισμό της επιστροφής των φοιτητών στην Ελλάδα.

Κατά την άφιξή τους στον τελωνειακό σταθμό, έγινε θερμομέτρηση από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από την οποία, όπως προέκυψε, κανείς δεν είχε πυρετό.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν, με λεωφορείο σε ξενοδοχεία της Θράκης, όπου θα διενεργηθεί, από τον ΕΟΔΥ, έλεγχος διάγνωσης προσβολής από τον κορονοϊό.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η άφιξη και άλλων φοιτητών από την Τουρκία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κληρον
Τι αλλάζει στο κληρονομικό δίκαιο: Διαθήκες, κληρονομιές με χρέη, δικαιώματα συζύγων, συντρόφων και παιδιών
Ύστερα από σχεδόν οκτώ δεκαετίες, το ισχύον κληρονομικό σύστημα αλλάζει ριζικά. Η ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή ολοκλήρωσε ένα νέο, εκτενές...
Τι αλλάζει στο κληρονομικό δίκαιο: Διαθήκες, κληρονομιές με χρέη, δικαιώματα συζύγων, συντρόφων και παιδιών
Σοφία Ζαχαράκη
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού 2025: To μήνυμα της Σοφίας Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού 2025: «Συγκεντρώνουμε είδη για φορείς που στηρίζουν παιδιά, οικογένειες, φιλοζωικές οργανώσεις»
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού 2025: To μήνυμα της Σοφίας Ζαχαράκη
Αγρότες με τρακτέρ
Σέρρες: Αγρότες με τρακτέρ «έσπασαν» το μπλόκο των αστυνομικών – Κατευθύνονται προς Προμαχώνα (Video)
Ένταση στα αγροτικά μπλόκα στις Σέρρες – Τρακτέρ παρακάμπτουν αστυνομικά μπλόκα
Σέρρες: Αγρότες με τρακτέρ «έσπασαν» το μπλόκο των αστυνομικών – Κατευθύνονται προς Προμαχώνα (Video)