Αστυνομία: 156 παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων στη Δυτική Ελλάδα
Επιβλήθηκε σε όλες τις περιπτώσεις το πρόστιμο των 150 ευρώ

Στις 156 φθάνουν οι παραβάσεις που έχουν βεβαιωθεί στην Δυτική Ελλάδα από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται από την Αστυνομία για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23 Μαρτίου βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις, στις 24 Μαρτίου 117 παραβάσεις και σήμερα 21 παραβάσεις.

Όσον αφορά στη γεωγραφική κατανομή των παραβάσεων, οι περισσότερες καταγράφηκαν στην Αιτωλοακαρνανία, φθάνοντας τις 70, ακολουθεί η Αχαΐα με 47 καταγεγραμμένες παραβάσεις, ενώ στην Ηλεία βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα