Καλημέρα Ελλάδα
Για την δυσάρεστη, αλλά με ευτυχές τέλος, περιπέτειά του μίλησε ο εθελοντής διασώστης Αλέξης Αλεξίου

«Μου έπεσε τριπλό τζακ ποτ», ανέφερε αρχικά αστειευόμενος ο εθελοντής διασώστης Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος προσβλήθηκε ταυτόχρονα από πνευμονία, γρίπη και κορονοϊό.

«Δεν καπνίζω, είναι ένας άνθρωπος καθ΄όλα υγιής, αθλούμαι, τρέχω σε μαραθωνίους» δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, στέλνοντας το μήνυμα πως ο καθένας μπορεί να νοσήσει.

Ο Α. Αλεξίου εξήγησε πως είχε αρχικά συμπτώματα γρίπης, κάτι που επιβεβαίωσε σχετικό τεστ. «Εκεί επαναπαύθηκα, αλλά ο πυρετός δεν έπεφτε», ενώ αποκάλεσε τον ιό «νυχτόβιο», καθώς εμφάνιζε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες τη νύχτα.

Στη συνέχεια, έκανε εξετάσεις για πνευμονία, οι οποίες βγήκαν θετικές, αλλά και για τον ιό COVID-19, στον οποίο επίσης βγήκε θετικός.

«Είχα απελπιστεί, έπαιρνα παυσίπονα, αλλά ο πυρετός δεν έπεφτε [...] μετά από 4 μέρες είδα το θερμόμετρο στους 37 βαθμούς και δάκρυσα, γιατί ήξερα ότι ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται».

Ο Α. Αλεξίου δηλώνει πως συνεχίζει να αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές, ενώ χαρακτηριστικά δήλωσε πως ο ιός «δεν σηκώνει μαγκιές», τονίζοντας την ανάγκη να λαμβάνονται όλες οι προφυλάξεις.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καιρός
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται απότομη καιρική ανατροπή μέσα στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Θεαματικό αυτό που θα συμβεί το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται απότομη καιρική ανατροπή μέσα στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς