Κρήτη: Υπάλληλοι γραφείου τελετών ξυλοκόπησαν υπάλληλο νοσοκομείου
Επειδή τους έκανε παρατήρηση σχετικά με την τήρηση μέτρων ασφαλείας

Βίαιο περιστατικό με θύμα έναν 49χρονο οδηγό του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (23/3). Οι δράστες αφού ξυλοκόπησαν τον άνδρα που μετέφερε φάρμακα και άλλα νοσοκομειακά υλικά μπήκαν σε μία νεκροφόρα και τράπηκαν σε φυγή.

Αφορμή σύμφωνα με όσα μεταδίδει το neakriti.gr στάθηκε μια παρατήρηση για τα μέτρα προστασίας που τηρούνται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Χονδροζουμάκη ο οποίος μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV και το neakriti.gr, ο 49χρονος πατέρας δύο παιδιών βρισκόταν μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου για τη δουλειά του όταν μπροστά του βρέθηκε εργαζόμενος γραφείου τελετών. Όταν το θύμα του έκανε παρατήρηση επειδή δεν τηρούσε κάποια βασικά μέτρα υγιεινής όπως μάσκα και γάντια, τότε ο δράστης μαζί με άλλο ένα άτομο του επιτέθηκαν, φέροντάς του σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το απίστευτο αυτό περιστατικό βιαιοπραγίας, οι δράστες μπήκαν στη νεκροφόρα και εξαφανίστηκαν.

Βλέποντας το περιστατικό κόσμος και συνάδελφοι του 49χρονου, έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Στο Βενιζέλειο παρείχαν στον 49χρονο τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

 

σχετικά άρθρα

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ Καθηγητή Περ. Μήτκα με τις αρχές του Δ.Π.Θ.
Συνάντηση εργασίας του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ Καθηγητή Περ. Μήτκα με τις αρχές του Δ.Π.Θ.

Συνάντηση εργασίας με τις Πρυτανικές Αρχές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης είχε ο Πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου της Εθνικής Αρχής...

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ Καθηγητή Περ. Μήτκα με τις αρχές του Δ.Π.Θ.