Κοινωνία

Θετικός στον κορoνοϊό 70χρονος στη Λέσβο

Κορονοϊός
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Είχε επιστρέψει πρόσφατα από ταξίδι στην Ταϊλάνδη

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού σήμερα στη Λέσβο. Πρόκειται για έναν άνδρα, 70 περίπου ετών, κάτοικο της πόλης της Μυτιλήνης, ο οποίος επέστρεψε από την Ταϊλάνδη, όπου είχε μεταβεί για διακοπές με τη σύζυγο του. 

Ο ασθενής είναι καλά στην υγεία του και παραμένει στο σπίτι του, υπό επιτήρηση. Με συμπτώματα γρίπης, όμως, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης η σύζυγός του, που ταξίδευσε και αυτή στην Ταϊλάνδη, της οποίας δείγμα θα σταλεί προς έλεγχο στην Αθήνα σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι των Μυτιληνιών δεν ήρθε σε επαφή με κόσμο, αμέσως μετά την άφιξη του στο νησί.

Το σύνολο των υπολοίπων δειγμάτων ύποπτων κρουσμάτων που εστάλησαν χθες στην Αθήνα, έλαβε αρνητικές απαντήσεις. Μεταξύ αυτών και το δείγμα της πρώτης ασθενούς από το Πλωμάρι, η οποία και εξέρχεται του Νοσοκομείου υγιής.

Πηγή: stonisi.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία