Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ηθοποιός Άγγελος Πυριόχος, ο οποίος έγραψε:
«Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησί. Δεν είναι ζωή πια αυτή».
Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1945. Είχε έναν αδερφό, τον Γιώργο Λώζο, επίσης ηθοποιό.
Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση ως ένας εξαιρετικός καρατερίστας, σε εμβληματικές παραγωγές, όπως «Μαντάμ Σουσού», «Η ζωή του Αττίκ», φτάνοντας στο 1996.
Τότε, αγαπήθηκε από το κοινό, ενσαρκώνοντας τον «Παπαπέτρου» στην σειρά «Εκείνες και Εγώ», στο πλάι του Γιάννη Μπέζου(Δόγκανος).
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom