Τ. Θεοδωρικάκος: Άδεια ειδικού σκοπού και σε γονείς που τα παιδιά τους δεν φοιτούν σε σχολείο.
Η άδεια θα παρατείνεται όσο τα σχολεία μένουν κλειστά

Την άδεια ειδικού σκοπού θα δικαιούνται ένας από τους δυο γονείς, ακόμα και αν έχουν παιδί ηλικίας έως 15 ετών που δεν είναι γραμμένο σε σχολείο (ακόμα και παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό), ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Antenna.

Όπως ανέφερε, η άδεια ειδικού σκοπού στο Δημόσιο θα παρατείνεται αυτομάτως εφόσον παραταθούν τα μέτρα και τα σχολεία συνεχίσουν να είναι κλειστά.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι την 25η Μαρτίου δεν θα γίνουν παρελάσεις, ούτε καταθέσεις στεφάνων, ξεκαθαρίζοντας ότι κατάθεση στεφάνου θα γίνει μόνο από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην πηγαίνουν στα χωριά τους γιατί κάνουν «μεγαλύτερο κακό», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi 2.jpg
Από την αξιολόγηση στα «εκπαιδευτικοδικεία»: Η υπόθεση της Τρίπολης και η 30ή Ιανουαρίου
Η απεργία δεν διώκεται: Τι σημαίνουν τα πειθαρχικά στην Τρίπολη για όλη την εκπαίδευση
Από την αξιολόγηση στα «εκπαιδευτικοδικεία»: Η υπόθεση της Τρίπολης και η 30ή Ιανουαρίου