Τ. Θεοδωρικάκος: Άδεια ειδικού σκοπού και σε γονείς που τα παιδιά τους δεν φοιτούν σε σχολείο.
Η άδεια θα παρατείνεται όσο τα σχολεία μένουν κλειστά

Την άδεια ειδικού σκοπού θα δικαιούνται ένας από τους δυο γονείς, ακόμα και αν έχουν παιδί ηλικίας έως 15 ετών που δεν είναι γραμμένο σε σχολείο (ακόμα και παιδικό ή βρεφονηπιακό σταθμό), ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Antenna.

Όπως ανέφερε, η άδεια ειδικού σκοπού στο Δημόσιο θα παρατείνεται αυτομάτως εφόσον παραταθούν τα μέτρα και τα σχολεία συνεχίσουν να είναι κλειστά.

Επίσης, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι την 25η Μαρτίου δεν θα γίνουν παρελάσεις, ούτε καταθέσεις στεφάνων, ξεκαθαρίζοντας ότι κατάθεση στεφάνου θα γίνει μόνο από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην πηγαίνουν στα χωριά τους γιατί κάνουν «μεγαλύτερο κακό», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kintsugi
Kintsugi: η ιαπωνική τέχνη που μετατρέπει τα ατυχήματα σε ομορφιά
Η τέχνη του Kintsugi γεννήθηκε στην Ιαπωνία τον 15ο αιώνα και έχει να κάνει με την αποκατάσταση κεραμικών και πορσελάνινων σκευών που έσπασαν.
Kintsugi: η ιαπωνική τέχνη που μετατρέπει τα ατυχήματα σε ομορφιά