Βουλιαγμένη: Νεκρός 47χρονος μετά από συμπλοκή με 27χρονο
Ο νεαρός φέρεται να αποτελεί γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας

Άνδρας, 47 ετών, έχασε τη ζωή του έπειτα από επεισόδιο που είχε με 27χρονο, γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, το απόγευμα του Σαββάτου, στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δυο άνδρες, κάτω από αδιευκρίνιστες έως αυτή την ώρα συνθήκες, συνεπλάκησαν έξω από συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Σημειώνεται, ότι στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, αλλά το θύμα είπε ότι δεν χρειάζεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο και παρέμεινε σπίτι του. Αργότερα, όμως, πέθανε.

Ο 27χρονος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, όπου και συνελήφθη. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κωνσταντίνος Σινάνης
25η Μαρτίου: Ο δήμαρχος του Άη Στράτη στην παρέλαση μετά τη μάχη με τον καρκίνο
Κωνσταντίνος Σινάνης: Ο Δήμαρχος-μαχητής στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου – «Νίκησα τον όγκο, προσέχετε την πρόληψη»
25η Μαρτίου: Ο δήμαρχος του Άη Στράτη στην παρέλαση μετά τη μάχη με τον καρκίνο
εκπαίδευση
Αξιολόγηση: Στο Πειθαρχικό εκπαιδευτικοί στη Λακωνία για συμμετοχή σε απεργία – αποχή
Αντιδράσεις και κινητοποιήσεις από εκπαιδευτικούς φορείς που κάνουν λόγο για ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης
Αξιολόγηση: Στο Πειθαρχικό εκπαιδευτικοί στη Λακωνία για συμμετοχή σε απεργία – αποχή