Αγρίνιο: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια

Σπείρα που ενέχεται σε κλοπές μονοκατοικιών στο Αγρίνιο εξάρθρωσε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας τέσσερις άνδρες ηλικίας 21, 26, 30 και 46 ετών, καθώς μία 23χρονη συνεργό τους.

   Η εξάρθρωση της σπείρας ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση των μελών της, επιχείρησαν να σταματήσουν στην περιοχή της Γαβρολίμνης για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 21χρονος, ο 30χρονος και ο 46χρονος. Όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη μέχρι την πόλη της Πάτρας. Εκεί το αυτοκίνητο των συλληφθέντων εμβόλισε περιπολικό της Άμεσης Δράσης Πατρών, που συμμετείχε στην καταδίωξη, με συνέπεια να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ενώ συνάδελφοί του κατάφεραν να συλλάβουν τον 30χρονο. Οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, όταν ο 26χρονος και η 23χρονη, μετέβησαν με ΙΧ φορτηγό, στον Άγιο Βασίλειο Πατρών, στο ύψος των διοδίων του αυτοκινητόδρομου Πατρών- Αθηνών, για να τους παραλάβουν οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους τέσσερις.

   Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε, ότι οι τέσσερις άνδρες, καθώς και ένας 25χρονος που αναζητείται, είχαν διαπράξει από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου, εννέα κλοπές σε μονοκατοικίες, από τις οποίες είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και χρήματα, με το παράνομο περιουσιακό τους όφελος να φθάνει περίπου τα 46.500 ευρώ.

   Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν μεταξύ άλλων 1.990 ευρώ, 6.604 δολάρια Η.Π.Α., κοσμήματα, ρολόγια κ.ά.

   Τέλος, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου συνεχίζουν τις έρευνες για να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ