Χίος - Λέσβος: «Ανοίγει η όρεξη των νοσταλγών του Χίτλερ»
Στη Λέσβο, μετά το πέρας της συγκέντρωσης υπέρ Μουτζούρη, χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί επιτέθηκαν και έσπασαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι αλληλέγγυων - Στη Χίο χρυσαυγίτες προβοκάτορες επιχειρούν να στρέψουν την αντικατασταλτική και αντικυβερνητική οργή ενάντια στους πρόσφυγες - Ρεπορτάζ του Γιώργου Παγούδη

Στα θολά νερά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού συνεχίζει να ψαρεύει η Ακροδεξιά σε Χίο και Λέσβο. Οι κινητοποιήσεις του τριημέρου και η αγωνιστική διάθεση των νησιωτών άνοιξαν εκ νέου την όρεξη στους νοσταλγούς του Χίτλερ, που, ενώ είχαν μείνει στην αφάνεια όλο το προηγούμενο διάστημα, επανέρχονται στο προσκήνιο ετοιμάζοντας νέες κινητοποιήσεις, ανοιχτά φασιστικού χαρακτήρα.

Στο στόχαστρό τους και αυτή τη φορά βάζουν τους πρόσφυγες αλλά και τους εργαζόμενους σε ΜΚΟ. Ετσι στη Λέσβο, μετά το πέρας της συγκέντρωσης υπέρ Μουτζούρη, χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί επιτέθηκαν και έσπασαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι αλληλέγγυων.

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τους δράστες να ήταν εξοπλισμένοι με ρόπαλα και σιδηρογροθιές! Παράλληλα στη Χίο χρυσαυγίτες προβοκάτορες επιχειρούν να στρέψουν την αντικατασταλτική και αντικυβερνητική οργή ενάντια στους πρόσφυγες, βοηθώντας έτσι την αφήγηση του K. Μητσοτάκη.

«Συζητιέται αύριο το πρωί στης 7 συγκέντρωση στο αγ Χαράλαμπο στο Χαλκειός κοντά στη βιαλ. Για να μην αφήσουμε να περάσει καμιά ΜΚΟ μέσα θα έρθει και 2ο μνμ για επιβεβαίωση αν γίνει η όχι. τώρα που είμαστε πυρωμένοι. Μην το ανεβάσετε στο Facebook στείλτε το μόνο σε έμπιστα άτομα να μαθευτεί μέσο μηνυμάτων. αντιγραφή και επικόλληση τώρα» αναφέρει μήνυμα που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ολο αυτό το διάστημα προσπαθούν να βγουν από τα λαγούμια τους και πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα με την παγχιακή αντίδραση απέναντι στις δυνάμεις καταστολής και εισβολής του αστικού κράτους, σήμερα της Ν.Δ., να ψαρέψουν σε θολά νερά, ως γνήσια μαντρόσκυλα του συστήματος.

Δεν τους βγήκε όλο αυτό το διάστημα, παρ’ όλες τις προσπάθειες των αρχηγών τους να φανούν εξαγνισμένες περιστερές, να το παίξουν ηγέτες του αγώνα και ήρωες! Προσπαθούν να στρέψουν τις αντιδράσεις του κόσμου από την κυβέρνηση και τα όργανά της πάνω στους πρόσφυγες και μετανάστες με άλλοθι τις ΜΚΟ και τον ρόλο τους.

Προβοκάτορες και επικίνδυνοι ως συνήθως. Τσιράκια του συστήματος, που πήραν την εντολή ‘‘οι λαθροπίθηκοι φταίνε για όλα’’ και όχι η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ενωση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΣ Χίου και καλεί ώστε «κανένας άνθρωπος που μάτωσε να μην τσιμπήσει στο δηλητήριό τους».

Λιτή και περιεκτική και η ανακοίνωση της Χιακής Συμπολιτείας που αποκαλύπτει το επίμαχο μήνυμα και, χαρακτηρίζοντάς το «ακροδεξιά πρόκληση», καλεί με τη σειρά της «τους πολίτες να αγνοήσουν τις φωνές του μίσους».

Πηγή: Εφσυν 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιβίβαση σε αεροπλάνο
Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφεύγετε στις πτήσεις σας - Τι λένε οι αεροσυνοδοί
Το ρούχο που πρέπει να αποφεύγετε οπωσδήποτε στις πτήσεις σας, σύμφωνα με μία αεροσυνοδό - Γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τα παπούτσια μας στο...
Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφεύγετε στις πτήσεις σας - Τι λένε οι αεροσυνοδοί
Πιερρακάκης
Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας
Πανελλαδικές 2024: Με σκοπό το υπουργείο Παιδείας να «διασκεδάσει» τον νέο νόμο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα ανακοινώσει λίγες περισσότερες θέσεις...
Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας