10 ΕΡΤ
Πολύ χαμηλές επιδόσεις για τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ - Η προεκλογική δέσμευση για αξιολόγηση πήγε... περίπατο

«Χαμηλές πτήσεις» καταγράφουν οι ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ, προκαλώντας προβληματισμό για τις επιλογές της διοίκησης.

Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει η ιστοσελίδα e-tetradio, οι εκπομπές της Δευτέρας σημείωσαν τις εξής επιδόσεις ακροαματικότητας:

* Το πρωινό «Από τις έξι..» με τους συμπαθείς κατά τ άλλα Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά έκανε 4,8% στο δυναμικό κοινό και 8% στο σύνολο. Τελευταία εκπομπή στην κατηγορία της.

* Το «Επικοινωνία» με τη Μάριον Μιχελιδάκη έκανε 3,9% στο δυναμικό κοινό και 5,7% στο σύνολο. Προτελευταία στο σύνολο, τελευταία στο δυναμικό.

* Το «Συνδέσεις» με τους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο, το μεσημέρι, έκανε 2,3% και 4,4%.

* Το κεντρικό δελτίο με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου πέτυχε (πέτυχε; τρόπος του λέγειν...) 3,4% στο δυναμικό και 4,7% στο σύνολο. Δεν χρειάζεται να σας πούμε σε ποια θέση βρέθηκε.

* Τελευταίο και καλύτερο το αγαπημένο «10» με την Ολγα Τρέμη, που πέτυχε (τα είπαμε...) 1,5% και 2,4% αντίστοιχα. 

Φυσικά, οι συγκεκριμένες επιδόσεις κάθε άλλο παρά έρχονται σε αντιστοίχηση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις για συνεχή αξιολόγηση στο δημόσιο, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής τηλεόρασης.

«Σε ποιο ιδιωτικό κανάλι θα συνεχιζόταν μία πανάκριβη εκπομπή που κάνει 1% τηλεθέαση;», σημειώνει χαρακτηριστικά η σελίδα e-tetradio για την εκπομπή «10» με παρουσιαστές την Όλγα Τρέμη, τον Ηλία Κανέλλη και τον Αντώνη Δελλατόλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία