voutsas
Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς

Το τελευταίο ιατρικό δελτίο για τον πολυαγαπημένο Κώστα Βουτσά, που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στη ΜΕΘ, εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 ημέρες.

«Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας. Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά, αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24» αναφέρει το ιατρικό δελτίο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Σχολεία - Έκτακτο: Τηλεκπαίδευση μπορεί να παρασχεθεί μόνο με παροχή εξοπλισμού ή με καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης
Σχετικά με την επιβολή τηλεκπαίδευσης στα σχολεία
Σχολεία - Έκτακτο: Τηλεκπαίδευση μπορεί να παρασχεθεί μόνο με παροχή εξοπλισμού ή με καταβολή της προβλεπόμενης αποζημίωσης
ergazomenoi.jpg
Κακοκαιρία “Byron”: Τι προβλέπεται για εργαζόμενους και επιχειρήσεις – Άδειες, τηλεργασία και καταβολή μισθού
Όλα όσα ισχύουν για άδειες, μισθούς και λειτουργία επιχειρήσεων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων.
Κακοκαιρία “Byron”: Τι προβλέπεται για εργαζόμενους και επιχειρήσεις – Άδειες, τηλεργασία και καταβολή μισθού