ΑΔΕΔΥ Σάμου: Όλες και όλοι στη στάση εργασίας αύριο
Ανακοίνωση

Όλες και όλοι στην στάση εργασίας, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για το νησί της Σάμου στις 26-2-2020 και ώρα 12 το μεσημέρι και έως την λήξη του ωραρίου.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλεί όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη του, όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα, τους φορείς και όλο τον λαό του νησιού , να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 26-2-2020 και ώρα 12:30 στην πλατεία Πυθαγόρα.

Ενάντια στον αυταρχισμό της Κυβέρνησης, που με το δόγμα ΝΟΜΟΣ και ΤΑΞΗ προσπαθεί να επιβάλει την δημιουργία στα νησιά μας τεράστιων φυλακών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Απαιτούμε:

  • Να αποσυρθούν ΤΩΡΑ οι δυνάμεις καταστολής από τα νησιά μας. Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που επιτάσσει εκτάσεις μονιμοποιώντας τον εγκλωβισμό.
  • Απεγκλωβισμός προσφύγων-μεταναστών από τα νησιά και τη χώρα, να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν.
  • Να κλείσουν τα hotspot και να μη γίνουν άλλα, κλειστά ή ανοιχτά. Να σταματήσουν ΤΩΡΑ οι εργασίες στου ΖΕΡΒΟΥ. Στη Σάμο να υπάρχει μόνο μια μικρή δομή καταγραφής, ταυτοποίησης και πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης και η ΕΕ να δεχτεί τους πρόσφυγες και μετανάστες στις χώρες της.
  • Όχι στους πλωτούς φράχτες, στην καταστολή και τη βία.
  • Καμιά εμπλοκή ΜΚΟ στο προσφυγικό – μεταναστευτικό.
  • Να καταργηθεί η Συμφωνία Ελλάδας-Ε.Ε.-Τουρκίας και όποια άλλη τους εγκλωβίζει.
  • Αποζημιώσεις στο 100% των κατοίκων που έχουν υποστεί ζημίες από τον εγκλωβισμό

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

9ο επαλ
9ο ΕΠΑΛ Πειραιά: Το κτιριακό ζήτημα που προκαλεί αντιπαράθεση Δήμου και εκπαιδευτικών
Η ΕΛΜΕ Πειραιά καταγγέλλει αντιδημοκρατικές πρακτικές και διεκδικεί άμεση ανέγερση σύγχρονου σχολείου με κρατική χρηματοδότηση
9ο ΕΠΑΛ Πειραιά: Το κτιριακό ζήτημα που προκαλεί αντιπαράθεση Δήμου και εκπαιδευτικών
τεμπη
Πλακιάς σε Κωνσταντοπούλου: Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη για τα Τέμπη
Αιχμές για πολιτικοποίηση της διαδικασίας και προειδοποιήσεις για τη στάση στη συνέχεια της δίκης (βίντεο)
Πλακιάς σε Κωνσταντοπούλου: Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη για τα Τέμπη
ψυλακης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Η Καθ. Έλια Ψυλλάκη στο Διεθνές Συνέδριο Analytica2026 στο Μόναχο Γερμανίας
Η Analytica αποτελεί τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση και Συνέδριο για την Αναλυτική Χημεία, τις Βιοεπιστήμες και τη Διασφάλιση Ποιότητας.
Πολυτεχνείο Κρήτης: Η Καθ. Έλια Ψυλλάκη στο Διεθνές Συνέδριο Analytica2026 στο Μόναχο Γερμανίας