ΑΣΟΕΕ
«Έπραξε νόμιμα» δηλώνει ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλούν οι εικόνες με νεοσύλλεκτο, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδικό φρουρό να κραδαίνει όπλο εναντίον πλήθους που τον προσεγγίζει στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο ειδικός φρουρός βρέθηκε στον χώρο του πανεπιστημίου στο πλαίσιο καταδίωξης μικροπωλητή και όταν έγινε αντιληπτός περικυκλώθηκε από άγνωστους που απαιτούσαν να τραπεί σε φυγή.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Στράτος Μαυροειδάκος δηλώνει πως ο αστυνομικός έπραξε στο πλαίσιο που ορίζουν τα πρωτόκολλα, ενώ δηλώνει πως βρέθηκε στο πανεπιστήμιο για να συναντήσει φιλικό του πρόσωπο.

«Τον προσέγγισαν, τον ρίξανε από τη μηχανή του, του πήραν το κράνος, τον τράβηξαν μέσα. Άρχισαν να τον κυνηγούν επί 20 λεπτά μέσα στο πανεπιστήμιο. Έχει χτυπηθεί πολλές φορές. Δεν δείχνουν ότι τον χτυπούν με στυλιάρια, με σιδερολοστούς επί ώρα. Ο συνάδερφος έκανε αυτό που του επιτρέπει ο νόμος. Πρόταξε το υπηρεσιακό του όπλο», υποστήριξε.

«Υπάρχουν εκατοντάδες αστυνομικοί που φοιτούν σε πανεπιστήμια. Απαγορεύεται αστυνομικός να προσεγγίζει κάποιο πανεπιστήμιο; Τρελαινόμαστε εμείς μεταξύ μας όταν βλέπουμε ανακοινώσεις να υιοθετούν τους κουκουλοφόρους. Δε νομίζω ότι είναι φοιτητές όλοι αυτοί εκεί μέσα με τα καδρόνια που λυμαίνονται τον χώρο», κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα