Θεσσαλονίκη: Νεκρός ιδιοκτήτης ψητοπωλείου - Τον μαχαίρωσε υπάλληλός του
Πέθανε ο 45χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το βράδυ του Σαββάτου σε ψητοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Η επίθεση

Σύμφωνα με το thestival.gr, ντελιβεράς εισέβαλε στο ταχυφαγείο που εργαζόταν μαζί με τέσσερις φίλους του και μαχαίρωσε το αφεντικό του στο στήθος. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λίγο μετά τις 19:00, ο 31χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τέσσερις φίλους του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 31χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου. Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται.

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των πέντε δραστών.

Σύμφωνε με πληροφορίες, ο 31χρονος πρωταγωνιστής του επεισοδίου εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες. Παλιότερα είχε εργαστεί στο ταχυφαγείο και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hellenic train
24ωρη απεργία για τα Τέμπη: «Χειρόφρενο» σε τρένα και πλοία το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
Χωρίς δρομολόγια σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο – Δεμένα και τα πλοία με απόφαση της ΠΝΟ, τρία χρόνια μετά την τραγωδία
24ωρη απεργία για τα Τέμπη: «Χειρόφρενο» σε τρένα και πλοία το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
δίκη για τα Τέμπη
Ένταση στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών – Αντιδράσεις για τις εκταφές και βαριές καταγγελίες
Οι εξελίξεις στο ακροατήριο, σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις για τις εσπευσμένες εκταφές θυμάτων, ανέδειξαν για ακόμη μία φορά το βαρύ φορτίο της...
Ένταση στη δίκη για τα βίντεο των Τεμπών – Αντιδράσεις για τις εκταφές και βαριές καταγγελίες
βιασμός
Κυψέλη: Παραδόθηκε ο 64χρονος για την απόπειρα βιασμού σε βάρος γυναίκας με αναπηρία
Νέα στοιχεία για την υπόθεση – Οι καταγγελίες της κόρης του για σεξουαλική κακοποίηση στο παρελθόν
Κυψέλη: Παραδόθηκε ο 64χρονος για την απόπειρα βιασμού σε βάρος γυναίκας με αναπηρία
ekpa
Στο όνομα της Ελευθερίας: Η κατάληψη της Νομικής και το αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα
Αναρτήθηκε η ψηφιακή μορφή της έκθεσης: «Στο όνομα της Ελευθερίας: Η κατάληψη της Νομικής και το αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα»
Στο όνομα της Ελευθερίας: Η κατάληψη της Νομικής και το αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα