parasyrsi
Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., με ταυτόχρονη κινητοποίηση και του Δήμου Γλυφάδας, για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που τα ξημερώματα της Τετάρτης ενεπλάκη με τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Οι αστυνομικοί, λόγω των πινακίδων κυκλοφορίας, έχουν εντοπίσει τον κάτοχο της υπερπολυτελούς Corvette που με ιλιγγιώδη ταχύτητα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα και άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

Από την ταυτοποίηση της πινακίδας κυκλοφορίας, προκύπτει ότι κάτοχος είναι άτομο που ανήκει στην αθηναϊκή ελίτ -όχι επιχειρηματίας-. Το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο κάτοχος της Corvette ήταν και ο οδηγός, γι’ αυτό και οι Αρχές είναι πολύ προσεκτικές στην πληροφόρηση που δίνουν.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό, με τα δύο άτομα να διαφεύγουν πεζά από το σημείο της σύγκρουσης. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού

Ο εντοπισμός του οδηγού πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στη Γλυφάδα, είναι πλέον θέμα χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου από αστυνομικές πηγές. Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Η αστυνομία γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργεί έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Πηγή: ethnos.gr / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

arni-sti-souvla.
«Φωτιά» οι τιμές του οβελία: Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές 
Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές για την τιμή του οβελία λίγο πριν το Πάσχα
«Φωτιά» οι τιμές του οβελία: Σε αναβρασμό κρεοπώλες, κτηνοτρόφοι και καταναλωτές