parasyrsi
Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., με ταυτόχρονη κινητοποίηση και του Δήμου Γλυφάδας, για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που τα ξημερώματα της Τετάρτης ενεπλάκη με τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Οι αστυνομικοί, λόγω των πινακίδων κυκλοφορίας, έχουν εντοπίσει τον κάτοχο της υπερπολυτελούς Corvette που με ιλιγγιώδη ταχύτητα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα και άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα, στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας.

Από την ταυτοποίηση της πινακίδας κυκλοφορίας, προκύπτει ότι κάτοχος είναι άτομο που ανήκει στην αθηναϊκή ελίτ -όχι επιχειρηματίας-. Το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανασφάλιστο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο κάτοχος της Corvette ήταν και ο οδηγός, γι’ αυτό και οι Αρχές είναι πολύ προσεκτικές στην πληροφόρηση που δίνουν.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι υπήρχε και μία γυναίκα μαζί με τον οδηγό, με τα δύο άτομα να διαφεύγουν πεζά από το σημείο της σύγκρουσης. Υποστηρίζουν ότι έφυγε πρώτα η γυναίκα και στη συνέχεια ο οδηγός, εγκαταλείποντας τον 25χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του οδηγού

Ο εντοπισμός του οδηγού πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στη Γλυφάδα, είναι πλέον θέμα χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου από αστυνομικές πηγές. Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Η αστυνομία γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του μαύρου αυτοκινήτου, ενώ διενεργεί έρευνες, προκειμένου να διευκρινίσει εάν το οδηγούσε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως ο οδηγός του οχήματος, που γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Πηγή: ethnos.gr / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΕΠ
ΙΕΠ: Σχεδιάζονται οι εξετάσεις για ΣΤ’ Δημοτικού και Γ’ Γυμνασίου – Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί
Συνεργασία ΙΕΠ και Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης μέσω διαγνωστικών τεστ
ΙΕΠ: Σχεδιάζονται οι εξετάσεις για ΣΤ’ Δημοτικού και Γ’ Γυμνασίου – Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί
τσιγάρο
Τσιγάρα: Έρχονται αυξήσεις «φωτιά» - Πάνω από τα 6 ευρώ το πακέτο
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια απότομη άνοδο της τιμής, η οποία για τα κλασικά τσιγάρα θα κυμανθεί μεταξύ 2 και 3 ευρώ ανά πακέτο
Τσιγάρα: Έρχονται αυξήσεις «φωτιά» - Πάνω από τα 6 ευρώ το πακέτο
Χάρης Δούκας
Το «μήνυμα» Δούκα μέσω Σάντσεθ για την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή: «Όχι χειροκρότημα σε όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο»
Παρέμβαση Δούκα για το Ιράν: Η υιοθέτηση της γραμμής Σάντσεθ απέναντι στις ΗΠΑ
Το «μήνυμα» Δούκα μέσω Σάντσεθ για την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή: «Όχι χειροκρότημα σε όσους έβαλαν φωτιά στον κόσμο»