glyfada troxaio
Έκκληση από τον πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού - Οργισμένος ο δήμαρχος Γλυφάδας

Έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, προκειμένου να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον γιο του απευθύνει ο πατέρας του 25χρονου που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Γλυφάδας. Ο οδηγός ενός ανασφάλιστου μαύρου πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου Corvette, έχασε τον έλεγχο, πέρασε την διαχωριστική νησίδα, μπήκε στον παράδρομο και χτύπησε θανάσιμα έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τον οποίο και εγκατέλειψε.

Ο οδηγός του πολυτελούς σπορ οχήματος, αμέσως μετά το τροχαίο, φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό του και να εξαφανίστηκε. Προηγουμένως, είχε πέσει σε δύο ακόμη αυτοκίνητα.

Ο πατέρας του άτυχου 25χρονου, Γ. Καρανίκας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha:

«Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες ‘τι έχω κάνει;’. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εξοργισμένος από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

«Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα