panagiotis rafail
«Ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα», λένε οι γονείς

Συνεχίζει να δίνει στη Βοστόνη των ΗΠΑ τη μεγάλη μάχη της ζωής του ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ. Αν και η έως τώρα πρόοδος της υγείας του βελτιώνεται, ο μικρούλης ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ίωση.

Όπως αναφέρουν οι γονείς του στη σχετική σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook, ο μικρός υποβλήθηκε σε επέμβαση, κατά την οποία κόλλησε την ίωση που επηρέασε το αναπνευστικό του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

Ο μικρούλης πάντως αποδεικνύεται σπουδαίος μαχητής και σε αυτή τη δυσκολία, καθώς ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Η ανάρτηση των γονέων του Παναγιώτη-Ραφαήλ:

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τοσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κριθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιου. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

Ευχαριστούμε πολύ για ολα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pleistiriasmoi-akinita.jpg
Στο σφυρί η πρώτη κατοικία πλημμυροπαθούς αγρότη με δύο ανήλικα παιδιά - Κάνει έκκληση για μια δεύτερη ευκαιρία
Η τραγωδία ενός αγρότη που έχασε τα πάντα - Το αδιέξοδο με την τράπεζα και η επικείμενη έξωση
Στο σφυρί η πρώτη κατοικία πλημμυροπαθούς αγρότη με δύο ανήλικα παιδιά - Κάνει έκκληση για μια δεύτερη ευκαιρία
Δικαστήριο
Υπουργείο Παιδείας: Δικαστική «καμπάνα» 178.475€ για αποζημιώσεις πτυχιούχων ΤΕΙ
Το υπουργείο Παιδείας καλείται να καταβάλει 178.475€ ως αποζημιώσεις για τα επαγγελματικά δικαιώματα
Υπουργείο Παιδείας: Δικαστική «καμπάνα» 178.475€ για αποζημιώσεις πτυχιούχων ΤΕΙ
τάξη
Ο φαύλος κύκλος της έντασης που απειλεί την εκπαίδευση - Ένα τραγικό καμπανάκι για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που νοσεί
Σχολείο σε «ελεύθερη πτώση». Η κρατική ολιγωρία και η θεσμική γύμνια πίσω από την τραγωδία της Θεσσαλονίκης
Ο φαύλος κύκλος της έντασης που απειλεί την εκπαίδευση - Ένα τραγικό καμπανάκι για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που νοσεί