Κοινωνία

Στο νοσοκομείο λόγω μέθης 11χρονος μαθητής

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο 11χρονος «απογοητευμένος για το σχολείο και την τιμωρία του», όπως είπε, κατανάλωσε αλκοόλ

Στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου Κρήτης με συμπτώματα μέθης μεταφέρθηκε ένα παιδί ηλικίας μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με το anatolh.com, ο 11χρονος μαθητής «απογοητευμένος για το σχολείο και την τιμωρία του», όπως είπε, κατανάλωσε αλκοόλ σε σπίτι φίλων του, με αποτέλεσμα να μεθύσει.

Όταν τα παιδιά αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί ενημέρωσαν τους γονείς του και το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τελικά, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 24 ώρες στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Μανόλη Ανδρεαδάκη, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη και ο μαθητής χρειάστηκε να παραμείνει στην Παιδιατρική Κλινική.

«Νοσηλεύθηκε, συναίνεσαν οι γονείς, αλλά και αυτεπάγγελτα ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής, Αργυρώ Μανιουδάκη – Νικολαράκη, επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για ποσότητα οινοπνεύματος που είχε καταναλώσει ο 11χρονος μαθητής, ενώ επίσης είχε καπνίσει. Από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν προέκυψε η χρήση άλλων ουσιών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία