Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.
To ανακοινωθέν των θεραπόντων ιατρών αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί, όμως παραμένει κρίσιμη.
Ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν:
«Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.
Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας.
Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ