Πατέρας νεκρού βρέφους: «Είναι δυνατόν να λένε ότι βίασα την κόρη μου;» (video)
«Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου» δήλωσε ο πατέρας του νεκρού βρέφους - Θα κυνηγήσω τον ιατροδικαστή Μπουζιάνη μέχρι τέλους λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου. Πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας» δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό Open ο πατέρας του νερκού βρέφους, προσθέτοντας πως η γυναίκα του βρίσκεται στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ανουάρ Μπάκρι δήλωσε επίσης ότι θα κινηθεί εναντίον του ιατροδικαστή Μπουζιάνη που εσφαλμένα είχε κάνει λόγο για σεξουαλική κακοποίηση του νεκρού βρέφους, αν εκείνος δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη. 

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι αυτοί. Φτάσαμε στη δικαίωση ύστερα από τόσες ημέρες. Με τον δικό μας ιατροδικαστή, με τη συμβολή της Αστυνομίας, που έψαξε να βρει την αλήθεια και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά» δήλωσε στο Open, ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Έκανα τα παράπονά μου για τις ατυχείς δηλώσεις των ιατροδικαστών. Ενώ τον συγχώρεσε ο συμπατριώτης μου, εγώ θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Να ζητήσει ο Μπουζιάνης δημόσια συγγνώμη και θα τελειώσει εκεί η ιστορία», προσέθεσε ο δικηγόρος, σημειώνοντας παράλληλα πώς η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της.

«Η ελληνική αστυνομία ήταν αυτή που μας πίστεψε πρώτη. Προς τιμήν της ήταν αυτή που δεν πίστεψε εξ’ αρχής το σενάριο κι έσπευσε να ψάξει την ιστορία, που θα μπορούσε απλά να πάρει το πόρισμα και να στείλει τη δικογραφία στον εισαγγελέα και την υπόθεση στο συρτάρι», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Ανουάρ Μπάκρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής είχε δηλώσει ότι κατά πάσα πιθανότητα το βρέφος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν πεθάνει, με αποτέλεσμα ο πατέρας να συλληφθεί.

Πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρίας: Τεράστιο λάθος του ιατροδικαστή

Για «τεράστιο λάθος» του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του βρέφους των προσφύγων από την Συρία έκανε λόγο ο Πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων.

«Ο ιατροδικαστής έκανε ένα τεράστιο λάθος. Δεν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη διαδικασία. Δεν πήγε στο Παίδων να λάβει ιστορικό. Διαπόμπευσαν τον πατέρα ακόμα και οι συνάδελφοί μου. Δεν πρέπει να αντιστρέφουμε την ιστορία. Οι τρόποι είναι απλοί. Οργάνωση, στελέχωση, εκπαίδευση και κυρίως τήρηση των επιστημονικών κανόνων. Όταν τηρούμε τους κανόνες σπάνια θα πέσουμε σε τραγικά λάθη, όπως ήταν αυτό. Ένα τραγικό λάθος που δεν πρέπει να επαναληφθεί...» είπε χαρακτηριστικά. 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα