ΕΦΕΤ: Ανάκληση φύλλων για spring rolls
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στην ανάκληση φύλλων για spring rolls που περιέχουν γάλα χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση κατεψυγμένων φύλλων για spring rolls που περιέχουν γάλα, χωρίς να αναγράφεται στον κατάλογο των συστατικών.

Το γάλα είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Πρόκειται για τα προϊόντα, ανεξαρτήτου παρτίδας, με εμπορική ονομασία "Spring Home", προέλευσης Σιγκαπούρης, που παρασκευάζονται από την εταιρεία “Tee Yih Jia Food Manufactering Pte Ltd”: Spring roll pastry 125 mm, Spring roll pastry 150 mm, Spring roll pastry 190 mm, Spring roll pastry 215 mm και Spring roll pastry 250 mm.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα αναφερόμενα προϊόντα, εφόσον έχουν ευαισθησία στο γάλα, να μην τα καταναλώσουν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαδομαρκάκης
Ποιος είναι ο νέος εκπαιδευτικός στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γ. Γ. ΥΠΑΙΘΑ, Γιάννη Παπαδομαρκάκη
Από τη Ρόδο η νέα απόσπαση εκπαιδευτικού στο ιδιαίτερο γραφείο του Γιάννη Παπαδομαρκάκη
Ποιος είναι ο νέος εκπαιδευτικός στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γ. Γ. ΥΠΑΙΘΑ, Γιάννη Παπαδομαρκάκη
Θάνατος εγκύου στην Άρτα
Θάνατος εγκύου στην Άρτα: «Δεν έπρεπε να δοθεί αυτή η αντιβίωση» – Οι διάλογοι που «καίνε» την υπόθεση
Άρτα: Νέα δεδομένα για τον θάνατο της 28χρονης – Στο μικροσκόπιο οι ιατρικοί χειρισμοί
Θάνατος εγκύου στην Άρτα: «Δεν έπρεπε να δοθεί αυτή η αντιβίωση» – Οι διάλογοι που «καίνε» την υπόθεση