ΕΦΕΤ: Ανάκληση φύλλων για spring rolls
Στην ανάκληση φύλλων για spring rolls που περιέχουν γάλα χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση κατεψυγμένων φύλλων για spring rolls που περιέχουν γάλα, χωρίς να αναγράφεται στον κατάλογο των συστατικών.

Το γάλα είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Πρόκειται για τα προϊόντα, ανεξαρτήτου παρτίδας, με εμπορική ονομασία "Spring Home", προέλευσης Σιγκαπούρης, που παρασκευάζονται από την εταιρεία “Tee Yih Jia Food Manufactering Pte Ltd”: Spring roll pastry 125 mm, Spring roll pastry 150 mm, Spring roll pastry 190 mm, Spring roll pastry 215 mm και Spring roll pastry 250 mm.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση / απόσυρση των ανωτέρω προϊόντων, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα αναφερόμενα προϊόντα, εφόσον έχουν ευαισθησία στο γάλα, να μην τα καταναλώσουν.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα, λεφτά
Εφάπαξ επιδότηση από 850€ για το σπίτι - Πώς να κάνετε την αίτηση;
Ξεκινά το νέο πρόγραμμα επιδότησης για σύνδεση ακινήτων με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης, με ενίσχυση που φτάνει έως και τα 1.300 ευρώ
Εφάπαξ επιδότηση από 850€ για το σπίτι - Πώς να κάνετε την αίτηση;
Τα Πανεπιστήμια της Συμμαχίας ERUA υπογράφουν τη σύσταση ενός διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού στις Βρυξέλλες
Βρυξέλλες: Τα Πανεπιστήμια της Συμμαχίας ERUA υπογράφουν τη σύσταση ενός διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού
Μια νέα εποχή μόνιμης ευρωπαϊκής πανεπιστημιακής συνεργασίας υπογράφηκε σήμερα στις Βρυξέλλες από οκτώ ευρωπαϊκά πανεπιστήμια
Βρυξέλλες: Τα Πανεπιστήμια της Συμμαχίας ERUA υπογράφουν τη σύσταση ενός διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού