Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, με αιχμηρό τρόπο, σχολιάζει την υπόθεση του βρέφους από τη Συρία που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων.

Από χτες έχουν βγει από τον πάτο του υπονόμου κάτι δυσώδη, απροσδιόριστα όντα που χυδαιολογούν και καταριούνται επειδή μερικοί από μας ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άνθρωποι, συστήσαμε ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το πόρισμα για το βρέφος.
Σήμερα ο πατέρας επέστρεψε από το αστυνομικό τμήμα στο σπίτι του για να θάψει το μωράκι του. Σκέψου να χάνεις το παιδί σου και να σε λιθοβολούν ως βιαστή και βασανιστή του, μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκες Έλληνας. Διότι περί αυτού πρόκειται, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.
Σε όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα πρώτον να ζητήσω συγγνωμη που τούς κόψαμε το λυντσάρισμα πάνω στο καλύτερο. Και δεύτερον να τους ενημερώσω πως ο υπόνομος τους καλεί εσπευσμένα να επιστρέψουν στον πάτο του.
Καλή κατάδυση πίσω στον βούρκο να ευχηθώ ολόψυχα.

Edit. Οι ίδιες αμοιβάδες τώρα ισχυρίζονται πως ο πατέρας βίασε το βρέφος, αλλά οι αρχές πήγαν λέει...να το κουκουλώσουν. Διότι στην Ελλάδα ως γνωστόν η Εξουσία (ιατροδικαστική, δημοσιογραφική, αστυνομική) βρίσκεται στο πλευρό του πρόσφυγα και του μετανάστη. Στα όπα όπα τους έχουν, μάλλον θα τους δωροδόκησε ο Συριος ο ζάπλουτος. Άιντε....δεν λέω γίδια γιατί τα σέβομαι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητές
Ανεξέλεγκτη η Τεχνητή Νοημοσύνη στα ΑΕΙ: 7 στα 10 δεν γνωρίζουν αν οι εργασίες γράφονται με ChatGPT
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στα ελληνικά πανεπιστήμια: Υπάρχει εφαρμογή, λείπει η στρατηγική
Ανεξέλεγκτη η Τεχνητή Νοημοσύνη στα ΑΕΙ: 7 στα 10 δεν γνωρίζουν αν οι εργασίες γράφονται με ChatGPT
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
Παπαγεωργίου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου): ​​​​​​​Ούτε οι ακαδημαϊκοί δεν φαντάζονται πώς θα γίνεται το μάθημα σε πέντε χρόνια
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης