Thumbnail
Σύμφωνα με το δικηγόρο της, η νεαρή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ γέννησε με καισαρική χωρίς την παραμικρή υποστήριξη

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 27χρονη μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε παραλία της Πάτρας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Γέννησα πριν από δύο ημέρες με καισαρική. Χθες το βράδυ πήρα το μωρό και έφυγα από το νοσοκομείο χωρίς να μου δώσουν εξιτήριο οι γιατροί. Περιπλανήθηκα για ώρες στην παραλία. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν σε απόγνωση. Τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην άκρη της παραλίας. Μετά πήγα στο σπίτι όπου ζω με τη μητέρα μου. Εκεί με βρήκαν και με έφεραν στο λιμεναρχείο», φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα στους λιμενικούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιάννης Αποστολόπουλος, δήλωσε ότι για την εγκυμοσύνη της γυναίκας δεν φρόντισε κάνεις το παραμικρό ούτε οι γονείς της, αλλά ούτε και ο σύντροφός της.

Πήγε μόνη της στη μαιευτική κλινική στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», γέννησε το μωρό με καισαρική τομή και στις 3:25 σήμερα τα ξημερώματα πήρε το μωρό και έφυγε από το νοσοκομείο. Άρχισε να περιπλανιέται στην Πάτρα, χωρίς να γνωρίζει που βρίσκεται ή που πηγαίνει, έφτασε μέχρι και τα Βραχνέικα, επέστρεψε στη περιοχή της πλαζ και χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί, άφησε το μωρό στην άκρη και έφυγε.

Η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι έχει κάνει και σύμφωνα με τον δικηγόρο δεν περίμενε καν να έχει αυτή τη τραγική εξέλιξη η ενέργεια της.

Ο κ. Αποστολόπουλος ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου, ενώ όπως είπε ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί εύκολα να μιλήσει μαζί της για να μάθει λεπτομέρειες για το συμβάν καθώς η ίδια δείχνει να θέλει να σταματήσει κάθε κουβέντα τη στιγμή που περιγράφει το πώς αφήνει το βρέφος στην παραλία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καισα
Εκπαιδευτικοί Πειραιά: Η θυσία των 200 Κομμουνιστών στο Χαϊδάρι - Ιστορία που πρέπει να ζει
Η ΕΛΜΕ Πειραιά ζητά να διασωθούν και να γίνουν προσβάσιμα τα ντοκουμέντα της Εθνικής Αντίστασης για τις νέες γενιές
Εκπαιδευτικοί Πειραιά: Η θυσία των 200 Κομμουνιστών στο Χαϊδάρι - Ιστορία που πρέπει να ζει
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνομιλεί με διαδηλωτές
Χαμός στο Αρεταίειο: «Με τη Χαμάς είμαστε» είπαν διαδηλωτές στον Γεωργιάδη (Βίντεο)
«Εμείς είμαστε με το Ισραήλ» ανταπάντησε ο Υπουργός - Απίστευτος διάλογος έξω από το νοσοκομείο
Χαμός στο Αρεταίειο: «Με τη Χαμάς είμαστε» είπαν διαδηλωτές στον Γεωργιάδη (Βίντεο)
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Το Διεθνές Απολυτήριο (IB) «μπαίνει» στα Δημόσια Λύκεια – Όλες οι αλλαγές
Ισότιμο με το απολυτήριο Γενικών Λυκείων το International Baccalaureate – Πώς θα γίνει η επιλογή μαθητών, ποιοι εκπαιδευτικοί θα διδάσκουν και το...
Το Διεθνές Απολυτήριο (IB) «μπαίνει» στα Δημόσια Λύκεια – Όλες οι αλλαγές